Foto: Privātais arhīvs

Latviešu režisors Miks Ozoliņš nule apņēmis sievu – par viņa izredzēto kļuvusi leģendārā basketbolista Ivara Žvīgura meita Ivonna, kura līdz šim Mārupē strādāja par frizieri. Ozoliņš sociālajos tīklos ļāvis ieskatīties savās pirmajās kāzās dzīvē.

Par to, ka Ozoliņš ir apprecējies, pagājušajā nedēļā vēstīja žurnāls "Kas Jauns". Ozoliņa tēvs Māris Ozoliņš neslēpa prieku par dēla lēmumu, arī līgava viņam šķiet itin piemērota Mikam.

Kāzu atainošanā Ozoliņš izvēlējies iesaistīt savu uzticamo draugu – "Harley Davidson" moci, kas lieti noderējis fotosesijai Lasvegasā, kur arī pāris mijuši gredzenus. Mīlnieki apprecējušies kādā no Lasvegasas kapelām, un notikumam par godu Ozoliņš savā vēstījumā "ietagojis" arī slaveno pāri Benu Afleku un Dženiferu Lopesu, vēstot, ka sekojis viņiem un laulājies tajā pašā kapelā.

Tāpat ticis izveidots video ar jaunā pāra kaislīgo skūpstu, kāzu tērpos sēžot uz motocikla. Jaunā sieva komentāros raksta: "Balzams dvēselei. Miks ir mans īstais! Sašņorēja mani un aizveda prom!"

Savukārt jaunais vīrs ziņo, ka nu ir gatavs padoties arī nopietnākām attiecībām – lielākām saistībām un stiprākai saiknei.

Jau vēstījām, ka Ozoliņš ar savu sievu iepazinās apmēram pirms pusgada.

Savulaik Ozoliņam bijusi bagātīga attiecību pieredze, tostarp viņš tirgojis padomus, kā katram zellim spēt iekarot arvien vairāk augstākās raudzes dāmu. Ilgstošākas attiecības Mikam bija ar dziedātāju Elīnu Fūrmani, aktrisi Agnesi Zeltiņu un dziedātājas Riannas bekvokālisti Kimberliju, kura Ozoliņam dāvāja meitu Eisliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!