Foto: DELFI

Modes blogeris un modelis Jaroslavs Barišņikovs (attēlā) ikreiz, apmeklējot dažādus burziņus un citus saviesīgus pasākumus, rūpējas par to, lai nepaliktu nepamanīts, bet jau ierasts, ka īpaši spilgti ir jaunā puiša iznācieni Rīgas modes nedēļās.

Apmeklējot 18. Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākumu lielveikalā Sky&More, Jaroslavs citu viesu un fotogrāfu uzmanību bija nolēmis pievērst, izvēloties puišiem neraksturīgu apģērba gabalu - svārkus.

DELFI Izklaidei atklāja modelis, sarkanie svārki iegādāti veikalā Blow un tie ir no zīmola Maison Martin Margiela 2010. gada rudens/ziemas skates, savukārt kājās puisim bija zīmola Givenchy kurpes no 2010. gada ziemas skates.

Jaroslavs, kurš jau kopš savas debijas Rīgas saviesīgajā dzīvē ir gādājis par ne vienu vien stila pārsteigumu, atzīst, ka svārku izvēle nav nekas neparasts - šis apģērba gabals arvien biežāk parādās vīriešu modes kolekcijās, un Jaroslavs prognozē, ka arī Latvijā puiši varētu šo tendenci pārņemt.

"Tas ir tikai laika jautājums. Sievietes kādreiz arī bikses nevalkāja, bet, paskat, kā ir tagad. Tā ir modes evolūcija, un cilvēki pie tās pierod," prāto Jaroslavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!