Foto: DELFI
Joprojām tiek lauzti šķēpi par to, kurā valstī dzīvo pašas skaistākās un seksīgākās sievietes, taču viens ir skaidrs – par latviešu zelteņu daili pasaulē mēļo jau sen, un nereti mūsu tautietes tiek dēvētas par "īstiem dārgumiem".

Aizvadītā gada vasarā milzīgu popularitāti iemantoja portālā Random Story publicētais raksts, kurā bija izveidots tops ar desmit valstīm, kurās sastopamas skaistākās meitenes pasaulē, un tieši Latvija tajā ieņēma pirmo vietu.

Savukārt aizvadītā gada decembra beigās interneta plašumos parādījies apkopojums ar deviņām pasaules valstīm, kurās sastopamas pašas seksīgākās sievietes. Negaidīti šajā topā iekļuvusi arī Latvija.

Kā vēsta šī apkopojuma veidotāji, latvietes esot unikālas un skaistas būtnes, kuras nebīstas vēsā klimata, kurš šeit valda - par spīti aukstajiem laikapstākļiem, šīs zemes sievietes ģērbjas un izskatās ļoti seksīgi.

Šajā sarakstā arī iekļauta Argentīna, Kolumbija, Japāna, Vjetnama, Etiopija, Angola, Irāna, kā arī mūsu kaimiņzeme Igaunija, kuras daiļavas pat tiek nodēvētas par skaistākajām un seksīgākajām visā Eiropā.

Jāpiebilst, ka, lai gan latvietes tiek dēvētas par "karstām un seksīgām", aizvadītā gada oktobrī šajā pašā portālā publicēts arī apkopojums par to, kurā valstī visvienkāršāk atrast sev meiteni vienas nakts sakaram, un mūsu tautietes tiek vērtētas kā "ļoti viegli iegūstamas".

Abi iepriekš minētie topi izvietoti portālā Swoop The World - tā ir izklaidējoša tīmekļa vietne, kurā vairāki pasaules apceļotāji un piedzīvojumu meklētāji izsaka savas domas un dalās pieredzē par to, ko redzējuši, dzirdējuši un ievērojuši savos ceļojumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!