Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 19. decembrī, noslēdzās telekanāla RīgaTV24 šova Rīgas stila pavēlnieks trešā sezona, kurā cīnījās modes mākslinieks Dāvids un blogeris Deniss Ševeļovs. Īsi pirms fināla šova Deniss izplatīja paziņojumu, ka atsakās tajā piedalīties, taču galu galā tomēr kāpa uz skatuves.

Uz lielo finālu Dāvids bija saposies elegantā samta žaketē, bet Deniss sevi bija izrotājis ar sniegpārsliņas galvas rotu.

Fināla raidījumā bija nevis ierastie trīs, bet četri raundi. Tēmas dalībnieki bija izvēlējušies paši. Abu komandu vīriem bija jāsapoš modeļi tā, lai tie varētu apmeklēt Dāvida dzimšanas dienu, modes un stila balvas pasniegšanu, 101 dalmācieša stilā un aizvadītā gada spilgtākajās tendencēs.

Fināla cīņā Dāvids ar savu asistentu Gati Timofejevu uzvarēja Denisa komandu. Denisam savukārt asistēja jaunie Latvijas modes talanti - Eva Zibene un Inga Zaharova.

Abas komandas vērtēja pieredzējusi ekspertu komanda: modes pasākumu režisore Kristīne Rudzinska, Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa un stiliste Žanna Dubska.

Lai gan visu nedēļu pirms fināla gaisā virmoja pamatīga spriedze, un abi finālisti publiski apmainījās ar indīgiem tekstiem, noslēdzošā filmēšana risinājās salīdzinoši mierīgi. Deniss, kurš pāris dienas pirms fināla bija atteicies tajā piedalīties, tomēr kāpa uz konkursa skatuves.

Pēc uzvaras Dāvids ar sociālo tīklu starpniecību pauda prieku un pateicās atbalstītājiem,bet allaž publiski izteikties kārais Deniss korekti klusēja un vairs nesteidza publiski paust rūgtumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!