Foto: Publicitātes foto

Šobrīd mediju uzmanības centrā nonācis RīgaTV24 šovs Rīgas stila pavēlnieks, kura dalībnieks Deniss Ševeļovs īsi pirms fināla sataisījis skandālu un paziņojis, ka no cīņas izstājas. Viņa šova konkurents modes mākslinieks Dāvids (attēlā), kurš visu Denisa plosīšanās laiku ir cieņpilni klusējis, saprotot, ka Denisa izgājieni kļūst nekontrolējami, ir gatavs atklāt stāsta otru pusi.

"Es nožēloju, ka es vispār piekritu kaut ko darīt tandēmā ar Denisu. Pēc trešā raidījuma sāku nožēlot. Man pat neienāca prātā, kā tas izvērtīsies," sarunā ar DELFI Izklaidi godīgi atklāj Dāvids.

Dāvids var pastāstīt, ka Deniss, kurš meties žēloties par to, ka modes mākslinieks viņu aizkulisēs it kā apbižojot, patiesībā pats aizskatuvē nemāk sevi savaldīt.

"To var apliecināt modeļi, kas ir sveši cilvēki, šova producenti. Esmu pat smejoties teicis šova veidotājiem, lai neizslēdz kameras aizkulisēs, lai cilvēki redzētu, kas tur notiek patiesībā," atklāj Dāvids, piebilstot, ka tieši Deniss esot tas, kurš, ierakstam noslēdzoties, nespēj sevi valdīt un izplūst rupjībās.

"Esmu viņam teicis - Denis, tā tās lietas nenotiek. Tu paraksti līgumu un dari savu darbu," stāsta Dāvids. Diemžēl Denisam pret dalību šovā neesot visai profesionāla attieksme.

Dāvids atklāj, ka cilvēki, kas reāli saistīti ar modes pasauli, par tādu blogeri Denisu vien pasmejoties. Viņam pat esot kauns, ka šāds tips apkauno modes pasauli. Pats pasludinājis sevi par ekspertu, Deniss pat šovā rod iespēju pa kluso nopelnīt, uz skatuves reklamējot konkrētus zīmolus, uz ko DELFI Izklaidei jau norādījuši arī šova producenti.

"Ja esi profesionālis, tev jāzina, ka bizness un šovbizness ir divas atdalītas lietas. Bet par kādām zināšanām var būt runa šajā gadījumā? Kāds Denisam vispār sakars ar modi? Tāds, ka viņš valkā zeķubikses?

Kas ir Deniss? Modes aprindās viņš nav nekas. Saprotu, ja man pretī būtu, piemēram, Anita Altmane, Indra Salceviča. Šis cilvēks principā ir parasts garāmgājējs. Cilvēks, kas uzvilcis zeķubikses un domā, ka ir modes eksperts.

Visi trendi, informācija par to, kas būs modē, ir internetā atrodami, ar tiem var iepazīties ikviens. Vai Denisam ir reālas zināšanas par modes vēsturi, vai arī viņš dzīvo no tā, ka iztulko preses relīzes un pasniedz kā savu viedokli? Principā te ir cilvēks, kurš nevēlas strādāt, bet vienkārši grib gozēties žurnālos.

Deniss saka, ka es esmu vecs. Jā, es esmu vecs, man ir daudz klientu, un man ir arī pieredze. Ir modes mākslinieki, kuru darbs var patikt, var nepatikt, bet ko reāli novērtēt var Denisa gadījumā? Kas ir tas, ko viņš reāli dara?" jautā Dāvids.

Dāvida panākumus, atšķirībā no Denisa lauriem, apstiprina reāli pierādījumi - viņš saņēmis vairākas svarīgas modes balvas, veidojies tērpus slavenībām un viņa vārds modes pasaulē ir labi pazīstams.

Modes eksperts spriež, ka Deniss īsi pirms fināla nācis klajā ar skandalozo paziņojumu vienkārši tāpēc, ka beidzot apjautis, ka ar viņa "zināšanām" par modi ir par maz, lai cīnītos pret Dāvidu.

"Viņš netur slodzi. Viņš domāja, ka tā vienkārši aizies un vinnēs? Deniss jūt, ka vairs nevelk. Jo viena lieta ir sēdēt un muldēt, atstāstīt tekstus, kas rakstīti relīzēs, bet otra - reāli strādāt," uzsver modes pazinējs.

Dāvids pat pasmejas, ka viņam absolūti nebūtu žēl atdot uzvaru nabaga Denisam, kurš nu lienot no ādas laukā, lai visi noteikumi tiktu pavērsti viņam par labu. "Ne uzvarētājam kāda naudas balva, ne kā.

Reputācija man tāpat samaitāta. Paldies Dievam, ka sestdien tas viss beigsies. Jā, šovs ir pozitīvs un izklaidējošs, par to vai radošo komandu neko sliktu nevaru pateikt. Bet man kauns, ka kaut kādā veidā mans vārds tagad saistīts ar šo Denisu," rezumē Dāvids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!