Foto: Publicitātes foto

Pirms vēl Lauku sētas skatītāji pasludina zemnieku saimniecību Zaķīši par šmucīgāko Latvijā, šova režisors Andis Mizišs steidz kliedēt mītu par cūcībām Zaķīšos, un atklāj, ka šova dalībnieki patiesībā paši apbizojuši saimnieku Zigmundu Zaķi (attēlā centrā).

"Zaķīši nav nekāda šmucīgā saimniecība, absolūti nav. Izvēlējāmies Zaķīšus par šova norises vietu tāpēc, ka tā ir normāla lauku saimniecība, un pats saimnieks bija ļoti pozitīvs. Nu, labi, tualete varbūt bija nedaudz nolaista, kā jau veca lauku tualete, bet tāpēc dalībnieki uztaisīja jaunu.

Tā šausmināšanās par netīrību tika uzkurināta no pašu dalībnieku puses un bija pārsteigums arī mums," sarunā ar DELFI Izklaidi pārpratumu skaidro šova režisors.

Viņš var apliecināt, ka filmēšanas komanda, kas kopā ar Lauku sētas dalībniekiem dzīvojās Zaķīšos, nekādu lielo šmuci nemanīja. Iespējams, dalībniekus satraukuši mazie zvēriņi - pīles un truši, kuri saimniecībā mitinājušies dabiskos apstākļos.

"Truši un pīles savā vaļā staigāja pa pagalmu, protams, šur tur pieķēzīja. Varbūt tas daudziem radīja izbrīnu. Bet visi bija labi baroti un apkopti. Zaķīši ir lauku tūrisma objekts, un ikvienam iespējams aizbraukt un dabā apskatīt, ka tur nav nekā šausmīga," par šova dalībnieku pārspīlējumiem smejas Mizišs.

Viņš spriež, ka Zaķīši, iespējams, krituši nežēlastībā tāpēc, ka šajā šova sezonā nolasījies valdonīgu dalībnieku bariņš, kuri sapratuši, ka var kāpt saimniekam uz galvas.

"Man nedaudz žēl saimnieka, jo dalībnieki bija pārsvarā un varēja kāpt viņam uz galvas. Desmit pret vienu - kas tas ir? Tāpēc izveidojās situācija, ka saimnieks tika padarīts par visur it kā vainīgo," skaidro režisors.

Viņš uzsver, ka saimnieks neesot ne slinks, ne netīrīgs - vienkārši sparīgo un valdonīgo šova dalībnieku pūlis viņu padarījis par galveno grēkāzi. Interesanti, ka nu jau izbalsotā Elīna pat esot vainojusi Zaķīšus savās hroniskajās veselības problēmās, kuras pati slēpusi no šova veidotājiem.

"Ienākot šovā, viņa noklusēja, ka viņai ir astmātiska rakstura problēmas, lai gan visiem lūdzām atklāti pastāstīt par savu veselību un to, kādi medikamenti regulāri jālieto. Elīna problēmu slēpa. Pārsteidzoši, ka pēc šova viņa šīs problēmas pēkšņi pasniedz kā šova laikā iegūtas.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kur dalībnieki gulēja šķūņaugšā un gatavoja ēst lauku virtuvē, šeit apstākļi ir ļoti normāli. Tīrība iekštelpās jau bija atkarīga no viņiem pašiem," dalībnieku intrigas atklāj Mizišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!