Foto: DELFI

Pirmdien, 11. novembrī, noslēgsies šovs Jaunā talantu fabrika, un fināla koncertā par galveno balvu – ceļojumu – cīnīsies septiņi dalībnieki, starp kuriem ir arī Dāvis Mazurenko (attēlā pa labi).

Tieši Dāvi par iespējamo šova uzvarētāju atzinuši pārējie dalībnieki, norādot, ka viņš uzvaru būtu pelnījis, jo ir īsts mūziķis ar visu sirdi un dvēseli.

Pats Dāvis, atskatoties uz "fabrikā" pavadīto laiku, atzinis, ka viņa lielākais ieguvums ir tikšanās ar Elizabeti Skrastiņu, ar kuru viņam izveidojušās jau gana nopietnas attiecības.

"Es te satiku Elizabeti, un man tas daudz nozīmēja. Man kādus divus gadus nav bijušas attiecības. Nav sanācis vispār. Un tagad ir tas, ka ir tā ķīmija, ir tā sajūta, ka varētu būt ar šo cilvēku kopā.

Viņa mani neierobežo, bet papildina. Kā liktenis lēmis, tā notiek. Varbūt visu laiku cerēju, ka atradīšu to īsto meiteni, un, re ku' hops, satiku šovā. Pirms šova man nebija nojausmas par šāda cilvēka eksistenci, un, ja es nebūtu pieteicies šovam, es nebūtu viņu saticis," īsi pirms šova beigām paziņojis Mazurenko.

Iepriekš Dāvis atzinis, ka šovā uzplaukušās jūtas viņam netraucē koncentrēties darbam - viņš nopietni gatavojas fināla koncertam, kurā sola pārsteigt skatītājus ar īstu rokenrolu, bet, pat ja viņam neizdosies uzvarēt, puisis priecājas, ka piedalījies "fabrikā".

"Esmu ieguvis draugus, kontaktus. Protams, arī PR, un tagad varbūt būs vieglāk tikt tālāk ar savām dziesmām, jo cilvēki par mani ir uzzinājuši. Bez "fabrikas" es nevarētu parādīt to, ko es daru mūzikā. Koncerti būs, un būs forši, viss tikai sāksies," priecājies Dāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!