Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā norisinājās krāšņākā no vasaras izskaņas ballītēm – tur savu 15 gadu jubileju atzīmēja telekanāls TV3.

Namamātes lomā bija iejutusies līdzšinējā MTG TV kanālu direktore Baiba Zūzena, kura no šīs nedēļas sākusi pildīt MTG TV un radio vadītājas pienākumus, nomainot ilggadējo vadītāju Kasparu Ozoliņu.

Starp jubilejas ballītes viesiem plašā pulkā bija gan esošās, gan bijušās TV3 ekrāna zvaigznes - muzejā varēja sastapt Baibu Sipenieci-Gavari, Ģirtu Ķesteri, Arni Krauzi, Agnesi Zeltiņu (attēlā centrā), Janu Duļevsku, joku plēsēju Fredi jeb Andri Freidenfeldu, kurš pēdējā laikā par televīziju izteicies visnotaļ skarbi, un daudzus citus.

Tāpat sveikt telekanāla vadību un darbiniekus lielajā dienā bija ieradušies ilggadējie sadarbības partneri, draugi un atbalstītāji, starp kuriem bija arī mūzikas izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs ar sievu, modes māksliniece Elita Patmalniece un citi.

Lielākā daļa no viesiem bija ievērojuši pasākuma ielūgumā noteikto ģērbšanās stilu - vīrieši uz ballīti ieradās tumšos uzvalkos, bet sieviešu tērpos dominēja sarkanie toņi un zelta krāsas akcenti.

Pasākuma viesiem bija sarūpētas ne tikai gardas uzkodas un dzērieni, bet arī plaša izklaidējošā programma - uz skatuves kāpa gan populāri mākslinieki, gan notika gremdēšanās patīkamās atmiņās par 15 gadu laikā piedzīvoto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!