Foto: Publicitātes foto

Kanāla LNT rīta pārraides 900 sekundes skatītājiem trešdienas, 19. decembra, rīts iesākās jautrāk nekā parasti. Par to parūpējās televīzijas "seja" Māris Grigalis (attēlā), kurš pārraides tiešraidē novēlās no velosipēda.

Kā jau ierasts, raidījumā tiek stāstīts par dažādiem notikumiem Latvijā un pasaulē. Arī šis rīts nebija izņēmums, un aktualitātes klāstīja žurnālisti Ilze Dobele un Tālis Eipurs, taču studijā sava loma atvēlēta bija arī Grigalim, kurš pavēstīja laika ziņas.

Pašmāju TV skatītāji jau sen pieraduši, ka Grigalis, stāstot par gaidāmajiem laikapstākļiem, savu sakāmo papildina arī ar dažādiem šova elementiem - pildspalvas mētāšanu, lietussarga atvēršanu un bumbas spārdīšanu. Arī šoreiz Māris bija rūpīgi pārdomājis savu uznācienu.

Lai uzskatāmāk parādītu, ka nav gaidāms sniegs un ledus, Grigalis pa studiju vizinājās ar velosipēdu - laikpstākļi būšot kā radīti riteņbraucējiem. Tiesa, nelielais šovs beidzās ar misēkli - vizinoties apkārt galdam, pie kura sēdēja Dobele un Eipurs, Māris no divriteņa nokrita.

Abi žurnālisti nedaudz pasmējās un apvaicājās Grigalim, vai viņš nav sasities, taču laika ziņu diktors neapmulsa - viņš uzkāpa atpakaļ uz velosipēda un lēnā garā turpināja ripināties pa studiju.

Savulaik līdzīgs misēklis gadījās arī politiķim Ģirtam Valdim Kristovskim - ietekmīgais kungs, neveikli sēžoties, zaudēja līdzsvaru un nokrita uz zemes Pilsoniskās savienības pilnsapulces laikā. Savukārt dziedātājs Lauris Reiniks, kurš sevi dēvē par lielu zirgmīli, aptuveni pirms trīs gadiem novēlās no šī graciozā dzīvnieka muguras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!