Foto: Publicitātes foto

Jau no 6. oktobra Kanāla 2 un TV3 skatītāji varēs vadīt dienas kopā ar 12 daudzsološiem jauniešiem – realitātes šova TV Zvaigzne dalībniekiem. Skaidrs, ka vismaz vienam no šiem brašuļiem dzīve slēgtās telpās problēmas nesagādās – Edgars Toretto (attēlā) divus gadus pavadījis aiz restēm.

Edgars Toretto, īstajā vārdā Edgars Gailītis, sarunā ar šova veidotājiem jau atlasēs atklāja, ka šī nav viņa pirmā reize zilajā ekrānā. Savulaik puisis regulāri rādīts TV3 ziņās, tiesa, ne visai patīkamā sakarā.

"Biju ļoti lielā skandālā iesaistīts, kurš tika rādīts televīzijā. Pirms laba laika, 2011. gadā, Latvijā bija skandāls kriminālajās lietās - tika veikta finansiāla mahinācija. Mani paņēma par to, ko es nebiju izdarījis," skaidro Toretto.

Toreiz TV ekrānos varēja sekot līdzi tiesas procesam, kā rezultātā jaunais puisis notiesāts, un viņam piespriesta brīvības atņemšana uz pieciem gadiem.

Par laimi, pieci gadi cietumā Toretto nebija jāpavada, jo tad viņš nebūtu varējis piedalīties jaunajā šovā. Puisis ticis izlaists brīvībā pēc diviem gadiem, kad attaisnots.

Cietumā pavadīto laiku Toretto cenšas skatīt no pozitīvās puses -viņš spriež, ka neparastā pieredze padara viņu par skatītājiem interesantu, turklāt ieslodzījumā jaunais talants iepazinies ar "ļoti foršiem cilvēkiem". Pašlaik Toretto strādā kā uzņēmējs, taču cer gūt slavu televīzijā.

Arī portāls DELFI savulaik aprakstīja jaunā talanta Toretto, tolaik vēl Gailīša, lietu. Jaunais vīrietis esot "uzdarbojies" laikā no 2010.gada decembra līdz 2011.gada jūlijam. Vienā no Latvijas interneta portāliem viņš esot ievietojis sludinājumus, ka piegādā lauksaimniecības tehniku - traktorus, kombainus, arklus - no dažādām Eiropas valstīm.

Vēlāk ar potenciālajiem pircējiem vīrietis noslēdzis fiktīvus pirkuma līgumus, vienojoties, ka pircējs vispirms samaksā par tehnikas transportēšanu. Kad lauksaimnieki naudu pārskaitījuši, vīrietis bankas kontu nekavējoties iztukšojis.

Vēlāk iespējamais krāpnieks lauksaimniekiem pa tālruni stāstījis, ka tehnika nav piegādāta transportēšanas grūtību dēļ, taču, kad zemnieki sapratuši, ka ir apkrāpti, viņš vairs nav bijis sasniedzams. Kopumā 26 zemniekiem esot radīti vairāk nekā 36 000 latu zaudējumi. 2012. gada vasarā notikušajā tiesas sēdē Gailītis savu vainu atzinis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!