Foto: Kadrs no video

Šova Saimnieks meklē sievu skatītāju viedokļu krustugunīs nonācis 55 gadus vecais Alfrids Lipovskis (attēlā dāmu pulciņā) no Cirmas pagasta. Kamēr pats kungs sevi nebeidz slavēt un dažādi izrādīt, skatītājus Alfrida dižošanās dara aizdomīgus. Talkā nāk Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto, kuram ir satraucoši jaunumi par Alfridu.

"Es kā attiecību un seksualitātes eksperts nevarēju nereaģēt, redzot, kā viens lauku Apollons atļaujas televīzijā gozēties apakšbiksēs," DELFI Izklaidei satraukts ziņo eksperts.

Eksperts atklāj, ka jau no paša sākuma viņam licies - ar saimnieku, kurš savas topošās sievas izvēli atstāj kaimiņu blondīnes ziņā, kaut kas nav īsti lāgā. Papētot Alfrida izdarības smalkāk, Toretto sapratis, kur ir problēma.

"Tā pārlieku lielā izrādīšanās apenēs un acīmredzamais seksuālais nepiepildījums par neko labu neliecina. Pieļauju iespēju, ka sekss ar Apollonu patiesībā dāmām varētu būt liels aplauziens, jo, kā mēs visi labi zinām, tie lielākie runātāji beigās izrādās slinkākie darītāji," analizē Toretto.

Eksperta modrā acs uztvērusi vēl kādu faktu. Atsijājot vēstules, Alfrids nekautrējās kritizēt Latvijas dāmas un pasmieties par to, kāpēc tik daudzas tā arī paliek vienas. Rodas jautājums - kāpēc tad šis pieprasītais kungs pats ir viens?

"Ko tāds vecs un perverss vīrietis meklē iepazīšanās šovā? Kāpēc neatrod meiteni no sava rajona? Atbilde ir vienkārša - ciemā par viņu visu jau zina. Es ieteiktu sievietēm mazu viltību - uzaicināt ciemos kādu Alfrida bijušo, lai izstāsta patiesību par viņu.

Lai izstāsta, kāda ir reālā dzīve ar Narcisu un viņa bumbierenēm, jo tās biksītes noteikti ir ar savu vēsturi," dāmām padomu dod Toretto. Viņam ir ieteikums arī pašam Alfridam.

"Iesaku viņam nolaisties no debesīm un ieraudzīt realitāti. Ja savā pagastā viņš tajās vecajās apenēs varbūt ir kas īpašs, cilvēki ar augstāku kultūras līmeni par šīm izdarībām smejas," uzver Toretto.

Ekspertam skumji, ka Latvijā attiecīgajā vecuma grupā acīmredzot trūkst normālu brīvu vīriešu, tāpēc dāmām, kuras arī šajos gados pie mums ir burvīgas, nākas izdabāt šādu tipu vēlmēm.

"Pienest nabaga Apollonam kafiju un bučoties. Pareizi Irēna, kuru pirmo izbalsoja, teica - Alfrids ir pārāk pārņemts ar sevi. Un - vai pamanījāt? - kad Irēna nebaidījās atklāti paust šo novērojumu, Alfrids sāka viņu ignorēt, bučoja tikai pārējās abas.

Tā ir prasta necieņa," to, ka patiesība brašulim visticamāk kremt, secina Toretto. Viņš iesaka gan šova dalībniecēm, gan citām sievietēm, kuras gadīsies ceļā šāda tipa vīrietim, bez domāšanas pagriezt muguru.

"Mīļās sievietes, jūs esat vairāk vērtas. Man ir aizdomas, ka šis kungs nav nācis uz šovu sievu meklēt, bet gan izrādīties visai Latvijai, cik viņš skaists un gudrs.

Sievietes, nepazemojieties tāda vīrieša priekšā! Jūs to neesat pelnījušas! Viņam būtu jums jātaisa kafiju, ne otrādi! Alfridam varbūt ir ilūzija, ka viņš ir ļoti populārs un visas viņu grib. Nu nav tā!

Vecajam Apolonam nav nekādas cieņas sajūtas pret sievietēm. Kurš vīrietis, uzņemot ciemos trīs apburošas dāmas, kuras turklāt skaisti saposušās, pats būs saģērbies vien vecās bumbierenēs?

Tas ir bezkaunīgi un par vīrieti absolūti neko labu neliecina. Viņš izrāda klaju necieņu pret savām viešņām. Nebrīnīšos, ja nākamajā sērijā viņš tām sievietēm bumbierenes liks lāpīt. Viņš sadomājies no sevis nez ko, un tām nabaga sievietēm jau nav, kur likties!" sašutis Toretto.

Vislielāko neizpratni seksa ekspertam rada jautājums - kas liek brašulim justies tik seksīgam un pieprasītam? Seksa eksperts skaidro, ka mačo tēlam būtu kāds pamatojums, ja ekrānā grozītos vīrietis labākajos gados ar labi trenētu augumu un kvalitatīviem dārga zīmola šortiem, bet te ir viens parasts Alfrids pabalējušās biksiņās.

"Pieļauju, ka kaut kādi paša ciemā sastrādāti mīlas "varoņdarbi" liek viņam justies tik varenam. Kungs aizmirsis, ka šovs tiek rādīts nevis Cirmas pagasta bārā, bet gan visas Latvijas priekšā.

Ar savu izturēšanos viņš izrāda necieņu ne tikai pret konkrētajām sievietēm, bet arī pret skatītājiem. Kāpēc skatītājiem, no kuriem liela daļa ir jaunāki par Alfridu, jāskatās uz veca veča apenēm?" sašutis Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!