Foto: DELFI

Šova Lauku sēta ceturtdienas, 12. novembra, sērijā cieta ne tikai sivēns. Sāpīgs pārdzīvojums nāca arī pār lielā Mārtiņa galvu. Puisis, kurš bija noskatījis šova kolēģi Artu (pāris attēlā) un gatavojās viņu ievilkt savos mīlas tīklos, vispirms saņēma kurvīti no savas izredzētās, bet pēc tam Arta tika izbalsota, neatstājot puisim vairs nekādas cerības.

Abu flirts sācies cerīgi - Mārtiņš dabūjis pa sāniem no govs, bet Arta apsolījusi vakarā sāpīgo vietu izmasēt, pretī, paprasot saldējuma kokteili. Tā kā Lauku sētā saldējums apkārt nemētājas, Mārtiņam nācies krietni pasvīst.

"Saldējumu es dabūju tikai tāpēc, ka pārdzinu no staļļa desmit teles uz aploku. Tas bija grūti, smags darbs. Liels pārbaudījums man. Dabūju divas kastes ar saldējumu. Cerēju romantiski divatā izbaudīt šo kokteili un masāžu," sarunā ar DELFI Izklaidi par rūpīgo gatavošanos randiņam stāsta Mārtiņš.

Galu galā puisis palicis pie sasistas siles. Romantiskās divvientulības vietā viņš savu kokteili dabūjis dzert kopā teju ar visiem konkurentiem. Tikusi pie garduma glāzes, Arta uzreiz sāka liegties - nekādu solījumu par masāžu neesot bijis.

Puisis piedāvāja tādā gadījumā izmasēt pašu Artu, bet skaistule kavalierim atteica. Meitene publiski paziņoja, ka Mārtiņš viņai nepatīk, atstājot puisi ar salauztu sirdi. Kā pārliecinājās DELFI Izklaide, atteikums Mārtiņam bijis ļoti sāpīgs, jo puisis par savām jūtām bijis ļoti pārliecināts.

"Jā, viņa man bija ļoti iepatikusies. Arta mani piesaistīja ar pilnīgi visu - ar savu raksturu, ar simpātisko izskatu. Man viņā patika pilnīgi viss," no sirds stāsta Mārtiņš. Viņš spriež, ka abu aizņemtība darbos varētu būt faktors, kas nostājies starp plaukstošo mīlu. Iespējams, Artai mūžīgajā skriešanā nav bijis laika Mārtiņu kārtīgi iepazīt, un viņai par puisi radies virspusējs iespaids.

"Viņa visu laiku pa kūti ņēmās, darbu beidza deviņos vakarā. Es savukārt beidzu vienos. Grūti atrast brīvo laiku, kas sakristu mums abiem," stāsta Mārtiņš.

Tomēr puisis nenokar galvu. Iespējams, viss vēl nav zaudēts, jo Arta nav vienīgā skaistule Lauku sētā. Mārtiņš var pačukstēt, ka, jau braucot uz šovu, viņš lolojis cerības satikt šeit kādu sava vecuma daiļaviņu.

"Es braucu uz šejieni divu mērķu vadīts. Braucu dabūt galveno balvu un pie reizes arī iepazīties ar kādu smuku meiteni. Cerēju Lauku sētā apvienot abus šos mērķus," atklāj Mārtiņš. Par savu uzvaru spēcīgais puisis ir visai pārliecināts, un kas zina - varbūt arī ar meiteni viss izdosies. Artai pēc izbalsošanas ir iespēja visu apdomāt.

Mārtiņš atklāj, ka vienīgais, kas viņam bez Artas šovā vēl pietrūkst, esot kāds gāzēts dzēriens, piemēram, kola. Ja pie sāniem būtu Arta un blakus vēsas kolas pudelīte, viņš saimniecībā būtu gatavs pat iekārtoties uz palikšanu - šāds darba ritms Mārtiņam esot īsti pa prātam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!