Foto: Publicitātes foto

Pašmāju režisors Miks Ozoliņš (attēlā), kurš nu jau krietnu laiku par savu dzīvesvietu izvēlējies ASV, kur ne tikai attīsta savu profesionālo karjeru, bet arī kļuvis par tēvu, sociālajos tīklos prezentējis savu jaunāko gara darbu – psiholoģisku drāmu Forsake Me Not jeb Nepamet mani.

Vien deviņas minūtes garās īsfilmas pamatā ir stāsts par divām māsām, kuras kādu rītu attopas tukšā mājā bez vecākiem. Uz ielas redzama samērā apokaliptiska vide, un par meiteņu Roksijas un Maijas galveno uzdevumu kļūst izdzīvošana, kā arī vecāku atrašana.

Filmas Forsake Me Not patiesais vēstījums gan atklājas tikai tās beigās, ko uzzina cilvēki, kas noskatījušies visas deviņas minūtes.

Ozoliņa veikums jau paguvis iemantot nozares kolēģu un arī skatītāju atzinību, jo īpaši, ja salīdzina to ar kritiķu pelto ("traka suņa murgi") komēdiju 3 of Us jeb Es gribu tavu meiču, kas iznāca 2009. gadā un kur vienā no galvenajām lomām filmējās viņa tā brīža draudzene Agnese Zeltiņa.

Facebook sociālajā tīklā filmai izveidots arī savs profils, kurā var apskatīties kadrus no filmēšanas gaitas un aizkulisēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!