Foto: Kadri no video

Trešdienas, 3. augusta, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja atkal sekot līdzi spraigajiem notikumiem kaislību pilnajā šovā "Netīrās dejas", kurā pulciņš daiļavu cīnās par trīs brīvu un pievilcīgu dejotāju simpātijām.

Kima kompānijā negaidīts pavērsiens – vienu no meitenēm pieķer melos


Foto: DELFI

Raidījuma ievadā skatītājiem bija iespēja novērtēt Kima un viņa meiteņu sniegumu deju placī – viņš izdancināja Karīnu un sapņaino Evelīnu, kura dejas laikā sajauca soļus, bet to veikli nomaskēja ar patiesām emocijām acīs, ko ļoti slavēja žūrija.

Pēc dejas Kimam bija jāizvēlas, kuru meiteni sūtīt mājās. Šovu turpināt Kims ļāva Laumai un Evelīnai, bet pirms trešās palicējas vārda nosaukšanas ar negaidītu paziņojumu klajā nāca Anda (attēlā) – lunkanajai stieņa dejotājai Karīnai ārpus šova ir attiecības.

Kad Kims pajautāja, vai tā ir taisnība, Karīna nemēģināja liegties, un, protams, ka Kims izvēlējās Andu.

Tiesa, pēc lēmuma paziņošanas viņš uzsvēra, ka savu izvēli bija izdarījis jau pirms negaidītās vēsts par Karīnas attiecībām.

Ainārs ļaujas Annijai; Evelīnas acīs asaras

Foto: Publicitātes foto

Ainārs tikmēr mēģināja izprast savu dāmu nolūkus – kura vēlas atrast mīlestību, bet kura, iespējams, vairāk kāro naudu.

Šoreiz viņš devās uz randiņu kopā ar līdz šim kluso un kautrīgo Anniju – iesākumā viņš meitenei atvainojās par pirmo neizdevušos tikšanos, un tad abi devās uz pirti, kur daiļava lieki laiku netērēja, bet ar skūpstiem un glāstiem metās virsū uz lāvas guļošajam puisim.

"Annija mani pārsteidza ar savu rīcību. Viņa pirtī uzreiz uzņēmās iniciatīvu. Protams, varētu viņu kaut kādā veidā atturēt, bet īsti nav tādas vajadzības. Katrai jādod iespēja izpausties," meitenes rīcību analizēja Ainārs.

Tikšanos abi turpināja ūdens kublā, un tur turpinājās arī bučošanās. "Skūpstoties ar viņu, es jutu medus garšu mutē," priecājās Annija.

"Esmu gatava darīt gandrīz visu, lai paliktu, jo man puisis tiešām patīk. Es par viņu cīnīšos ar visiem līdzekļiem," apņēmības pilna bija meitene.

Foto: Kadrs no video
Protams, viss nevarēja beigties tik vienkārši – abu maigošanos pamanīja Evelīna, kura jau šova sākumā ar glāstiem un skūpstiem bija Aināru savaldzinājusi un dzīvoja pārliecībā, ka viņas rokā ir visi trumpji.

Meitenes acis, vērojot abus mīlniekus, pieplūda asarām, un viņa metās prom.

Ar to gan Evelīnas pārdzīvojumi nebeidzās, jo viņai kopā ar savām konkurentēm bija jāstājas žūrijas priekšā un jādejo ar Aināru. Tiesa, meitene ar to tika galā lieliski.

Pēc dejas gan vērīgais žūrijas loceklis Lauris Reiniks paziņoja, ka zinot, "kas ir mitrie acu āboli", un metās tincināt meiteni, kas noticis. Evelīna arī atklāja, ka pirms dejas ļoti spēcīgi iejutusies dejas stāstā.

Roberts un Ketija maina domas

Foto: Publicitātes foto

Lietuvā Roberts devās romantiskā randiņā ar 19 gadus veco Ketiju (attēlā). Viņi atklāja, ka pirmie iespaidi vienam par otru esot bijuši maldīgi, taču ar laiku abiem radušās simpātijas.

Pēc mierīgā un sirsnīgā randiņa Ketija jutās saviļņota un priecīga, taču Robertu māca šaubas, vai tas, ko jūt viņš, ir patiesa mīlestība.

Meitene arī neslēpa – tas ir viņas pirmais īstais randiņš mūžā. Savukārt vienam otrā abiem vislabāk patika smarža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!