Foto: Publicitātes foto

Kanāla 2 šova Jaunā talantu fabrika dalībnieki pamazām pieraduši pie tā, ka 24 stundas diennaktī tiek filmēti, un sāk atļauties arī dažādas vaļības, bet pagaidām drosmīgākā "fabrikanta" titulu pelnījis Rihards Andris Bērziņš (attēlā), kurš ļoti neparastā veidā nolēma iepriecināt vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu.

Svētdien pie jauniešiem viesojās dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs, kurš savai komandai lasīja priekšā fanu atsauksmes un vēlmes, starp kurām bija arī aicinājums, lai kāds no šova puišiem samīļo Kramiņa kungu.

Kamēr Mārtiņš Ābelītis, kurš pagaidām nav pat bučojies, bailīgi apsvēra šādu iespēju, apbrīnojamu drosmi demonstrēja Rihards, kurš pieteicās to izdarīt - viņš devās uz mēģinājuma telpu un apskāva stingrāko no šova mentoriem, nedaudz samulsinot pedagogu.

Kad Rihards atgriezās guļamistabā, Dons paziņoja, ka kāda meitene metusi puisim īpašu izaicinājumu - viņa vēlējās, lai par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētais Rihards izģērbjas un padejoja Kramiņa kungam.

Tā kā puisis bija izvēlējies riskēt, viņš devās izģērbties un taisnā ceļā soļoja uz mēģinājuma telpu, lai iepriecinātu vokālo pedagogu, kurš tajā brīdī vadīja nodarbību.

Tiesa, deja bija ļoti īsa - kolēģu spiedzienu un smieklu pavadībā Rihards mirklīti pagorījās pie mēģinājuma telpas durvīm, paziņoja, ka dzīvē viss ir jāizmēģina un devās prom.

Vokālais pedagogs par puiša rīcību īpašu sajūsmu nepauda, vien norādīja, ka jaunietim vajadzētu apsvērt profesijas maiņu, bet pārējie dalībnieki Rihardu brīdināja, ka pikantā deja varētu "atspēlēties" pirmdienas vakara koncerta vērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!