Foto: DELFI

Daudziem televīzijas skatītājiem vēl aizvien prātā palikuši spraigie TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas notikumi, bet tagad tapis zināms, ka šķirtus ceļus nolēmuši iet viens no cerīgākajiem šova pāriem – brašais ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš un enerģiskā policiste Agnese (abi attēlā) no Kurzemes puses.

Lai gan šova laikā skatītājiem radās iespaids, ka tieši šī iepazīšanās varētu beigties ar kāzu zvaniem, reālā dzīve pēc filmētāju aizbraukšanas tomēr ieviesusi savas korekcijas, un Ingus atklājis, ka viņi ar Agnesi vairs nav kopā.

"Pēc šova ar Agnesi satikāmies vairākas reizes, taču tagad viss beidzies. Šovs ir šovs, un realitāte no tā ļoti atšķiras. Godīgi sakot, dzīvē meitenes ir citādākas, nekā uzvedās šovā. Un kurzemniecēm ir pavisam cits raksturiņš nekā vidzemniecēm," izdevumam Ziemeļlatvija atklājis Ingus.

Lai gan šovā nav izdevies sastapt savu īsto un vienīgo, Ingus dalību Saimnieks meklē sievu otrajā sezona nenožēlo - tā bijusi lielākā avantūra, kam viņš ļāvies, bet tagad dzīves ritējums atkal atgriezies ierastajās sliedēs.

Jau vēstīts, ka liktenīga dalība šovā kļuva tā vienīgajai daiļā dzimuma saimniecītei Magonei Burkai, kura no sava potenciālā līgavaiņa Venta Vītola paguva ieņemt bērniņu, bet abu mīlnieku raksturi viņiem liedza veidot kopdzīvi, un Magone pameta Latviju, lai laimi meklētu Anglijā.

Puķu audzētājs Jānis Liņķis, pateicoties šovam, uzsācis attiecības ar kādu dāmu, kas viņu ievērojusi TV pārraidēs, Mārtiņš Jātnieks vēl joprojām bauda brīva puiša statusu, bet par Dagņa Darģa un viņa izraudzītās līgaviņas, biklās zirgkopes Ineses Sondares attiecībām drošu ziņu nav - tiesa, Ingus atklājis, ka pirms Ziemassvētkiem abi ciemojušies pie viņa Garoziņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!