Foto: Publicitātes foto

Jau rudenī pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iepazīšanās un attiecību šovs "Saimnieks meklē sievu", un piektdien, 8. martā, sākusies pieteikšanas projekta jaunākajai sezonai.

Šovā tiek aicināti pieteikties sirdī brīvi saimnieki no visas Latvijas, kuriem būs iespēja piedzīvot neaizmirstamu vasaru kopā ar daiļām un strādīgām dāmām.

Pieteikumi tiek gaidīti no lauku sētu īpašniekiem, kuri ir gatavi savā saimniecībā uzņemt čaklas un daiļas saimnieces, piedzīvot romantiskas iepazīšanās un, iespējams, satikt arī savu īsto un vienīgo līgaviņu, "Delfi Izklaidi" informē šova pārstāvji.

Dalībai attiecību šovā tiks izraudzīti desmit saimnieki no visas Latvijas, kuri tiks apbērti ar mīlas vēstules no dāmām. Viņu uzdevums būs iekarot saimnieku sirdis, lai pierādītu sevi gan lauku darbos, gan atpūtā.

Šova filmēšana norisināsies jau šovasar, taču skatītājus kaislīgais attiecību šovs priecēs rudenī. Arī jaunajā sezonā saimnieku mīlas dzīves līkločiem līdzi sekos raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare.

"Šova laikā ir radušās daudzas skaistas draudzības, uzplaukušas jaunas ģimenes un pat nākušas pasaulē atvasītes pāriem, kuri ir iepazinušies tieši šovā. Tas apliecina, ka dalība šovā patiesi maina dzīvi un atnes virkni pozitīvu emociju, tādēļ aicinām sirdī brīvus saimniekus nekautrēties un pieteikties šovam un piedzīvot neaizmirstamu vasaru," vēsta šova producenti. Pieteikuma anketu var atrast šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!