Foto: DELFI

Jau divas nedēļas ik trešdienas vakaru TV3 skatītāji var baudīt jauno pašmāju šovu "Netīrās dejas". Ja pirms Līgo svētkiem rādītā sērija daudziem paskrēja garām nepamanīta, tad 29. jūnija pārraide sacēlusi pamatīgu viļņošanos.

Jau piesakot jauno projektu, netika slēpts, ka šis kļūs par karstāko vasaras šovu. Trīs puiši, piecas daiļavas katram, dejas un gana kārdinoša balva beigās – 5000 eiro vai mīlestība – ir priekšnosacījumi, lai par garlaicību nebūtu jāsūdzas, bet TV ekrānos redzamais pārspējis jebkuras cerības.

Jau otrajā raidījumā viena no šova meitenēm izmetās pilnīgi kaila un pavedināja nolūkoto brašuli. Tāpat ekrānos zibēja plikumi, tika mētātas dažādas privāta rakstura atklāsmes un notika citas lietas, ko publiski nav ierasts redzēt.

Kaislības virmoja arī sociālajos tīklos, interneta komentāros un ceturtdienas rītā birojos, kur ne viens vien kolēģus sveica ar saucienu: "Eu, redzēji vakar tās "dejas"?"

Vislielāko skatītāju neizpratni raisa šova dalībnieku samākslotība, kas daudziem viesis aizdomas, ka visas situācijas un kaislības ir iestudētas un notiek pēc scenārija. Daļa skatītāju atsakās ticēt, ka dzīvē ir iespējamas tik tukšas pļāpas, ar kādām viena otru un operatorus izklaidē meitenes.

Citi brīnās par daiļaviņu uzvedību, gan izrādot smuidros augumiņus, gan jau īsi pēc iepazīšanās ļaujoties skūpstiem un citām maiguma izpausmēm, un šova starts liecina – palikt vienaldzīgam pret šo projektu ir gandrīz neiespējami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!