Foto: F64

Lai arī medijus nupat pāršalca baumas par UgunsGrēka iespējamu galu, satraukumam nav pamata. Seriāls sāk uzņemt jaunus apgriezienus, un jau tuvāko nedēļu laikā tajā ienāks divi svarīgi tēli. Vienu no tiem spēlēs populārā aktrise Ieva Pļavniece (attēlā).

Pļavniece seriālā atveidos sievieti, ap kuru intrigas vijas jau vairākas sezonas, bet kura ekrānā vēl nav parādījusies. Viņa atveidos Gata Āboliņa bijušo draudzeni Evu, kura skolas laikos dzemdējusi vīrietim dvīnītes Kristu un Sandiju, bet kopš tā laika tiek uzskatīta par pazudušu, iespējams, pat mirušu.

Eva ēterā parādīsies otrdien, 22. martā. Seriāla veidotāji viņu raksturo kā enerģisku, pašpārliecinātu sievieti, kura apzinās ne vien savu skaistumu, bet arī gudrību. Cilvēkus Pļavnieces varone vērtē pēc viņu maka biezuma, tiekas tikai ar bagātajiem un veiksmīgajiem.

Kad 16 gadu vecumā Eva palika stāvoklī, viņas vecāki un Gata ome Lidija darīja visu, lai neviens par to neuzzinātu. Pļavnieces atveidotās varones vecāki kopā ar meitu steidzīgi pārcēlās no Valmieras uz Kuldīgu, kur Eva dzemdēja dvīņus.

18 gadus viņa dzīvoja pārliecībā, ka abi bērni ir miruši, bet Gatis no viņas atteicies, tiklīdz uzzinājis par grūtniecību.

Gata iedomātā nodevība nocietinājusi Evu, viņa vairs nav spējusi uzticēties vīriešiem un nolēmusi sevi pārdot. Viņas izvēle kritusi uz bagāto uzņēmēju, dabiskās kosmētikas ražotāju Teodoru Grīnbergu.

Liels būs Evas izbrīns, kad kādu dienu viņu uzmeklēs Edijs, un sieviete uzzinās, ka Gatis viņu nekad nav nodevis, savukārt abas viņu meitas nu jau ir pieaugušas. Gatis nebūs vienaldzīgs pret Evu, un sen aizmirstās jūtas atdzims.

24. marta vakarā skatītāji iepazīs arī Evas šarmanto vīru Teodoru, kurš ir bagāts uzņēmējs. Pirms pieciem gadiem viņš apprecējis Evu, kura vecuma ziņā varētu būt viņa meita.

Cienījamais vīrs ir augstās domās par sevi un tic, ka Eva viņu apprecējusi mīlestības, nevis naudas dēļ. Teodora dzīve draud sabrukt kā kāršu namiņš, kad sieviete sastop savu jaunības mīlestību Gati, kurš ir tikpat bagāts un ietekmīgs, tikai krietni jaunāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!