Foto: Publicitātes foto

Seriāls UgunsGrēks piecpadsmitajā sezonā skatītāju nervu kutināšanai izmanto "smago artilēriju" – spīdzināšana, vairāki slepkavību mēģinājumi, detalizēts izklāsts par līķa aprakšanu, nemitīga varoņu kaušanās un mīlas intrigas, kuru centrā grūtniece. Baumo, ka seriāla veidotāji dara, ko var, jo nākamās sezonas UgunsGrēkam var arī nebūt.

Aktieru vidū mēļo, ka šī ir pēdējā darba sezona populārajā seriālā, un arī sociālajos tīklos iezīmējas visai bēdīga aina. Ja agrāk katrs pavērsiens spraigajā seriālā tika analizēts Twitter, tagad par UgunsGrēku publiski pļāpā vairs tikai uzticīgākie fani, un pat no tiem daudzi pauž viedokli, ka nevarot sagaidīt ekrāna sāgas noslēgumu.

Komentējot uzvirmojušās baumas, TV3 pārstāvji DELFI Izklaidei norāda – satraukties vēl esot pāragri. Lai gan konkrēts seriāla beigu datums nav zināms, tuvākajā laikā plānotie notikumu pavērsieni liecina, ka tik ātri samudžināto stāstu nemaz nav iespējams noslēgt.

Kā atklāj TV3 pārstāve Ginta Bormane, UgunsGrēks joprojām esot ļoti skatīts – sērijas vērojot simtiem tūkstošu fanu visās vecuma grupās.

"Neskatoties uz baumām, seriāls UgunsGrēks arī turpmāk plāno pārsteigt skatītājus ar dinamiskiem notikumiem varoņu dzīvēs.

Jau drīzumā skatītāji varēs iepazīt Kristas un Sandijas īsto māti Evu un viņas vīru, lai ar interesi sekotu līdz ģimenes attiecībām," atklāj Ginta, piebilstot, ka īpaši interesantas būs Evas un Gata attiecības.

Jauno tēlu ienākšana seriālā gaidāma jau pavisam drīz, un faniem atliek cerēt, ka jauni aktieri nozīmē jaunas intrigas, kuras šīs sezonas ietvaros nebūs atrisināmas, līdz ar ko stāsts turpināsies arī rudenī un vēl pēc tam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!