Foto: Kadrs no video

Piektdienas, 18. septembra, vakarā TV3 piedāvās skatītājiem unikālu sociālo eksperimentu Paķer līdzbraucējus. Šovam atlasīta īpaši kolorīta kompānija, kura uzreiz ķērusies klāt pikantiem jociņiem un neķītrām spēlītēm, lai drīz vien jau izmestos pa pliko.

Kā atklāj video, kas publicēts sērijas gaidās, ceļojumā pa Latviju dosies trīs ļoti kolorītas kompānijas. Pie viena auto stūres sēdīsies draudzenes Zita un Solvita, kuras iztiku pelna, pārdodot dažādus labumus tirgū.

Dāmas jebkuru sarunu spēj pārvērst par joku, un jau pirmā benzīna uzpilde izvērtusies par kārtīgu izsmiešanos, kad abas dāmas uzjautrinājās par to, kā "saceļas" līmenis benzīna bākā, uzpildot degvielu.

Cita kompānija mēģināja pārspēt šīs dāmas, uzsākot automašīnā seksa spēli, kurā iesaistīja arī līdzi braucošo pensionāri.

Taču Zitas un Solvitas komandai izdevās nerātnībās pārspēt citus, no vārdiem ķeroties pie darbiem. Bariņš piestāja pie kādas ūdenstilpnes peldēties, un, kamēr viena no kundzēm peldēties devās vešiņā, bet otra - ar visām garajām džinsām, kompānijas vīrietis, provokatīvais fotogrāfs Darren Kane, pie jautrītēm devās pa pliko, atrādot dupsi arī skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!