Foto: Vida Press

To mēs nebijām gaidījuši! Publicētie attēli no gaidāmā "Džokers 2" turpinājuma ir ļāvuši faniem ieskatīties tajā, kā Hoakins Fīnikss šoreiz izskatīsies titulētā noziedzīgā klauna ādā. 48 gadus vecais aktieris tika pamanīts filmas uzņemšanas laukumā, ejam pa kādu sānielu, ģērbies nevīžīgā, pat putekļainā apģērbā. Viņa emocijas atspoguļoja to, ka viņš ir noraizējies. Ko tas nozīmē? Šķiet, ka viņam ir kādas nesaskaņas.

Publicētie fotoattēli ļauj mums labāk apskatīt Fīniksu klauna uzvalkā, lai gan ne gluži tā, kā mēs to gaidījām. Nu Artūrs Fleks ir atteicies no spilgti sarkanā, dzeltenā un zaļā apģērba, priekšroku dodot daudz pieklusinātākam un neievērojamākam apģērbam. Klauna kosmētika ir uzklāta, bet daudz nevīžāk nekā pirmo reizi.

Fīnikss tika pamanīts staigājam pa Bronksas ielām, ģērbies brūnā kreklā ar vaļīgu, pelēku kaklasaiti. Dažas no viņa baltā un sarkanā Džokera grima paliekām joprojām ir redzamas uz viņa sejas (viņa klauna grims ar zilām acu ēnām un spilgti sarkanām lūpām, šķiet, kusa pār viņa seju), turklāt – uz viņa auss un zoda bija arī viltotas asiņu svītras, iespējams, sekas no nesaskaņām.

Aktieris valkāja putekļainu pelēku uzvalka žaketi un pieskaņotas bikses, papildinot savu izskatu ar brūnām kurpēm.

Savādi, bet, šķiet, ka Fīnikss valkā to pašu putekļaini brūno uzvalku, kurā viņš bija redzams šā mēneša sākumā, filmējoties Losandželosas centrā. Viņa uzvalks izskatās tikpat putekļains kā šī mēneša sākumā, kas, kā tiek lēsts, varētu būt putekļi no kāda veida sprādziena, lai gan tas vēl nav apstiprināts.

Filmas ražošana sākās jau decembrī, filmēšana notika gan Ņujorkā, gan Losandželosā.

Pagaidām fani ļoti maz zina par sižetu, izņemot to, ka Lady Gaga ir izvēlēta kā Hārlija Kvina turpinājumā un to, ka režisors Tods Filipss to ir padarījis par mūziklu. Protams, zināms arī tas, ka paredzēts, ka "Joker: Folie à Deux" kinoteātros nonāks 2024. gada 4. oktobrī.

Pirmos kadrus, kā Lady Gaga izskatās Hārlijas Kvinas lomā, apskati šeit!

Atgādinām, ka filma "Joker" ir plaši pazīstamā supervaroņa Betmena stāsta prīkvels un vēsta, kā Džokers kļuvis par ļaundari un Betmena lielāko ienaidnieku. Tās galvenais varonis Artūrs Fleks ir neizdevies komiķis, kurš, tērpies klauna tērpā, klīst pa Gothemas pilsētu un nemitīgi sastopas ar vardarbību. Fleks pamazām zaudē veselo saprātu, transformējoties par ļaundari Džokeru.

"Džokers" saņēma kritiķu atzinību un ieguva 11 "Oskara" nominācijas, saņemot balvu par labāko aktieri un labāko oriģinālo filmu. "IGN" sniedza "Džokeram" nevainojamu vērtējumu, nosaucot to par "filmu, kurai vajadzētu piesaistīt gan komiksu cienītājus, gan necienītājus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!