Foto: Kadrs no filmas

Ja pēdējo dienu laikā esi atvēris "Netflix" lietotni, iespējams, jau pamanīji, ka straumētājs iesaka noskatīties jauno Kevina Hārta un Marka Vālberga komēdiju "Me Time". Iespējams, jau esi arī to noskatījies un tev ir izveidojies savs viedoklis par filmu. Tomēr Holivudas slavenie aktieri ar savu pavisam jauno "Netflix" projektu ir pārspējuši katastrofālu rekordu, ziņo "The Independent".

Ko nozīmē katastrofāls rekords? "Me Time" pašlaik sagrauj platformu. Tā ir "Netflix" populārākā filma angļu valodā visā pasaulē, pamatojoties uz "Netflix" iknedēļas TOP 10 datiem. Bet šis pagrieziena punkts noteikti neapliecina to, ka fanu vai kritiķu vidū filma ir guvusi pozitīvu atsauksmi.

Lai gan Kevina Hārta filmas parasti nav guvušas lielu atzinību, "Me Time", šķiet, skatītājiem īpaši nepatīk. Filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" kritiķu vērtējums bija apkaunojoši slikts – vien septiņi procenti, pozicionējot to kā katra aktiera visu laiku vissliktāk novērtēto filmu.

Vietnē "Rotten Tomatoes" bieži vien ir liela atšķirība starp kritiķu un skatītāju vērtējumiem, taču tas nav novērojams gadījumā ar filmu "Me Time". Skatītāju novērtējums par filmu pauž līdzīgu stāstu – vērtējums ir 30 procenti. Tas nozīmē tikai vienu – šī filma nepatīk gandrīz nevienam! Jā, varētu piebilst, ka šie dati nav visaptveroši, tomēr "Rotten Tomatoes" rezultāti par "Me Time" sniedz mums kaut nelielu sajūtu par to, kāds noskaņojums ir no kritiķu un fanu puses.

Lūk, filmas treileris!

Šobrīd šie rādītāji nozīmē to, ka "Me Time", šķiet, ir nopelnījis gan Hārtam, gan Vālbergam līdz šim zemākos "Rotten Tomatos" rezultātus viņu karjerā. Salīdzinājumam – filma, kas novērtēta kā otrā sliktākā Vālberga karjerā, ir "Renaissance Man", kuras rezultāts ir 12 procenti. Tikmēr nākamā Hārta filma ir "Little Fockers", kurai ir niecīgi deviņi procenti.

Hārts neilgi pēc filmas iznākšanas dalījās ar faniem vēstījumā, ķircinot tajā redzamos "slēptos ziņojumus". Viņš sacīja, ka uzskata – filma "maina stāstījumu" attiecībā uz "pieņēmumiem" par dzimumu dinamiku audzināšanā.

"Me Time" ir pieejama straumēšanai pakalpojumā "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!