Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Roberts Patinsons atzinis, ka, uzņemoties Betmena lomu, mēģinājis mainīt supervaroņa tipisko balsi – taču tas neizdevies. Viņam lika to pārtraukt, jo tas esot bijis "absoulūti šausmīgi", ziņo "The Guardian".

Runājot ar amerikāņu sarunu šova vadītāju Džimiju Kimmelu, Patinsons, kas ir Meta Rīvsa režisētās jaunās filmas "Betmens" zvaigzne, sacīja, ka, nepietiek vien ar to, ka tiek uzvilkts šī supervaroņa kostīms, ir jāpiekopj arī noteikts runas veids. Proti, viss nebūt nav tik vienkārši!

Patinsons arīdzan atklāja to, ka sākotnēji vēlējies izmantot "radikāli atšķirīgu" balss toni no balsīm, ko izmantojuši iepriekšējie Betmena atveidotāji.

"Es mēģināju to darīt pirmās divas nedēļas, taču tas izklausījās pat vairāk nekā vienkārši šausmīgi. Viņi man teica, lai es nekavējoties to pārtraucu." Lūk, Patinsons galu galā nolēma runāt ierastajā Betmena balsī, taču viņš uzzināja, ka arī Kristians Beils bija mēģinājis izjaukt Betmena balsi filmā "Batman Begins". "Ja klausies pirmo "Batman Begins" tīzera treileri, tu varēsi sadzirdēt sākotnējo balsi," viņš teica. "Es to uzzināju tikai pirms pāris nedēļām."

Runājot ar "GQ", režisors Rīvss Patinsonu raksturoja kā "hameleonu", sakot, ka viņš "nekad nespēlē tēlu ar savu balsi. Balss ir viens no viņa pārtapšanas labākajiem trumpjiem."

No viena sikspārņa uzreiz pie nākamā! "The Batman" droši vien nekāda lielā iepazīstināšana nav vajadzīga – filmu esam gaidījuši gana ilgu laiku, un interese par to ir tikai augusi (pēdējie jaunumi vēsta, ka tā būs teju trīs stundas gara, kas Betmena filmām ir rekords). Šeit mums tiek solīts nedaudz jaunāks un vēl ne tik pieredzējis Betmens, kuru beidzot vairāk redzēsim pasaules labākā detektīva lomā. "The Batman" arī stāvēs ārpus pamatīgi samudžinātās DC pasaules – šajā filmā, piemēram, redzēsim citu Džeimsu Gordonu (Džefriju Raitu, nevis Dž. K. Simonsu, kurš figurēs iepriekšminētajā "Batgirl"). Gan jau kaut kā tiksim ar visu skaidrībā arī šajā ziņā – jāciešas vairs nav ilgi, jo filmai paredzēts iznākt jau 4. martā.

Uz lielā ekrāna redzēsim ne tikai Patinsonu, bet filmā piedalīsies arī Zoja Kravica un Pols Deino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!