Foto: Vida Press
Visi, kuri redzējuši kaut vienu psiholoģiskā trillera "You" sēriju, zinās teikt – tas nespēj atstāt vienaldzīgu. Ziņas par pēc skaita trešās sezonas uzņemšanu uzplaiksnīja pirms nepilna gada, taču nu seriāla veidotāji sev raksturīgajā manierē paziņojuši tās pirmizrādes datumu. Lielā diena būs 15. oktobrī, ziņo "Variety".

Trešā sezona atsāksies vietā, kur iepriekšējai likts punkts. Tas nozīmē, ka arī jaunākajās epizodēs redzēsim Viktorijas Pedreti atveidoto Lovu Kvinu jeb galvenā varoņa Džo Goldberga (Pens Bedžlijs) otrās sezonas mīlestību. Lai gan iepriekšējās sezonās tieši Džo ir bijis tas, kurš iemantojis bieži vien psihiski nestabilā un neracionālā personāža statusu, ļoti iespējams, jaunā sezona centīsies atklāt, vai tik Lova šim titulam nav piemērotāka. Bedžijs un Sera Gambla, viena no seriāla veidotājām, intervijā atklājuši, ka daudzi notikumi norisināsies ap noslēpumaino kaimiņieni, ar kuru skatītāji iepazīstas otrās sezonas noslēguma ainā.

Kā zina stāstīt "Variety", jaunās sezonas sākumā tiks dzertas Džo un Lovas kāzas. Ģimene audzinās savu pirmdzimto, dēlu Henriju, taču harmoniska un laimīga dzīve viņiem neizdosies. Un iemesli tam būs divi – gan Lovas impulsīvai raksturs, gan arī galvenā varoņa pieaugošā interese par sievieti aiz sētas. Viņu ikdienu sarežģīs arī fakts, ka Lova ārkārtīgi labi Džo saprot – un tas liek vīrietim justies iesprostotam pašam savā dzīvē.

Sēriju pamatā ir divi Karolīnas Kepnesas darbi – "You" un "Hidden Bodies". Lai aizbēgtu no savas slepkavnieciskās pagātnes, otrajā sezonā Džo no Ņujorkas pārvācas uz Losandželosu, kur ar jaunu identitāti plānoja uzsākt arī jaunu dzīvi. Taču tur viņš iemīlējās meitenē vārdā Lova. Vērts piebilst, ka trešās sezonas notikumi atšķirsies no Kepnesas trešās sērijas grāmatas "You Love Me", kura dienasgaismu ieraudzīja šī gada aprīlī.

Kopā ar Bedžliju un Pedreti seriālā redzēsim Safronu Barouzu Dotijas Kvinas lomā, Dilans Arnolds atveidos Teo, Šalita Granta – Šeliju, savukārt Skots Spīdmens iejutīsies Metjū ādā.

Stāstīt un lasīt ir viens, bet redzēt – pavisam cits. Ieturot nedaudz baiso seriāla stilu, tās veidotāji jau tagad ļāvuši sākt izprast Džo sajūtas. Un tās, kā parasti, nav viennozīmīgas. "Es melotu, ja teiktu, ka doma par "mini mani" būti absolūti aizraujoša un nenāktu kopā ar izaicinājumiem," tā publicētajā reklāmas rullītī teic Džo. "Teiksim tā – ceru, ka darīsi, kā es teikšu. Ne tā, kā es daru. Bet tevis dēļ esmu gatavs mainīties. Es būšu tavs piemērs, vīrietis, kuru būsi lepns saukt par savu tēti."

Kā minēts iepriekš, staumēšanas platformā "Netflix" seriāls būs skatāms, sākot no 15. oktobra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!