Foto: AP/Scanpix/LETA

Šķiet, ka Čenings Teitums pēdējā laikā iefiltrējies visās iespējamās filmās, kas tiek atrādītas uz lielajiem ekrāniem, taču bijis arī brīdis, kad aktieris nopietni apsvēris domu pamest kino biznesu, vēsta "Variety".

"Vai es vēl vēlējos filmēties?" Teitums stāstīja "Variety" par jautājumiem, ko viņš sev uzdeva 2018. gadā, kad viņš un Dženna Devana paziņoja par šķiršanos. "Vai es grasījos režisēt? Vai es vēl vispār gribēju būt šajā nozarē? Man paveicās! Es laimēju radošo loterijas biļeti. Es nedaudz sapelnīju, lai varētu spert soli atpakaļ un saprast, kāda ir dzīve."

41 gadu vecā zvaigzne turpināja: "Es tiešām paņēmu sev brīvu. Es fotografēju. Es rakstīju pats savas lietas, nevis scenāriju vai ko tamlīdzīgu. Vienkārši pilnveidoju sevi dažādos līmeņos. Es gribēju uzelpot!"

Galu galā Teitums nolēma neatteikties no kino. Un patiesībā izskatās, ka viņš ir dubultojis jaudu un apgriezienus.

Piemēram, šomēnes kinoteātros Teitums būs redzams filmā "Suns" ("Dog"), kas ir arī viņa debija režijā.
Savukārt nākamajā mēnesī viņš kopā ar Sandru Buloku un Danielu Redklifu piedalīsies piedzīvojumu romantiskajā komēdijā "Zudusī pilsēta" ("The Lost City"). Par filmas stāstu vairāk lasi šeit!

Tāpat Teitums būs redzams "Maģiskā Maika pēdējā dejā" ("Magic Mike's Last Dance") – trešajā un, iespējams, pēdējā populārās franšīzes daļā. Arī par to vairāk lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!