Iepūst jaunu elpu bērnības klasikās – šis jau labu laiku kļuvis par "Disney" studijas jājamzidziņu, taču pamatīgu krējuma karoti no pasaku katla izdevies nosmelt arī "Amazon". Viņi šogad skatītājiem piedāvās tikšanos ar Pelnrušķīti, kuras lomā iejutīsies dziedātāja Kamila Kabello.

Keja Kanona kinolente iekļausies mūziklu kategorijā, piedāvājot bērnības klasiku novērtēt jaunā un drosmīgā versijā, raksta "Deadline". Arī šoreiz galvenā varone (Kabello) sapņo par lietām un notikumiem, kuri viņas pasaulē nekādi neierakstās. Taču, kā zināms, šādos brīžos nepieciešama tikai viena palīdzīga roka, kuru filmā Pelnrušķītei sniegs ļoti interesanta feju krustmāmiņa – seriāla "Pose" aktieris Billijs Porters.

Kopā ar Porteru un Kabello jaunajā versijā redzēsim Idīnu Menzelu, Pīrsu Brosnanu, Minniju Draiveri, Džonu Muleiniju un daudzus citus. Tāpat vērts piebilst, ka filma priecēs mūsu ausis – tajā dzirdēsim daudzu pasaulslavenu mākslinieku muzikālo skaņdarbu kaverversijas. "Pelnrušķīte" būs skatāma "Amazon Prime Video" platformā, sākot no 3. septembra.

Nenoliedzami, šī nav pirmā reize, kad slavenais stāsts tiek iedzīvināts jaunās skaņās. Tas neskaitāmas reizes pārveidots baleta, operas un teātra priekšnesumos, kā arī vairākkārt pārnests uz lielajiem kinoteātru un televizoru ekrāniem. Vienu no populārākajām versijām savā kabatā tur "Disney", kura pēc iznākšanas 1950. gadā iemantoja klasikas statusu. Viņu nesenākā stāsta ekranizācija dienasgaismu ieraudzīja 2015. gadā, kad tās veidošanu uzticēja Kenetam Branam, bet galveno lomu – Lilijai Džeimsai.

Gaidot jaunās filmas iznākšanu, te, lūk, ieskats atmiņas atsvaidzināšanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!