Foto: Vida Press

Adams Sandlers un Dženifera Anistone atkal apvienojas! Šoreiz filmā "Slepkavības mistērija 2" ("Murder Mystery 2"), kas ir 2019. gada hita, kriminālkomēdijas "Slepkavības mistērija" turpinājums. Oriģinālajā darbā stāsts sekoja precētam pārim, kurš kļuva par galvenajiem aizdomās turamajiem slepkavības lietā uz miljardiera jahtas. Nu abu aktieru atveidotie varoņi atgriežas, iespējams, nonākot kāda cita nozieguma epicentrā.

Anotācija par pirmo filmas daļu: Lidmašīnā, iepazīstoties ar kādu valdzinošu svešinieku, dzīves rutīnā ieslīgušie laulātie Niks un Odrija tiek uzaicināti uz luksusa jahtas klāja, kur valda absolūta bezrūpība. Baudot dzīves skaistumu, abi zaudē modrību un vienā mirklī no sauļošanās krēsla nonāk uz apsūdzēto sola. Ātri vien viņi saprot – vienīgais veids, kā no brīvdienām atgriezties ar veselu ādu, ir ņemt grožus savās rokās un bez citu palīdzības noskaidrot, kurš tad īsti nelaiķim iedūra liktenīgo dunci.

Kā jau bija gaidāms, Adams Sandlers un Dženifera Anistone atgriežas, lai atkal iejustos Nika un Odrijas lomās. "Netflix" paziņojumā atklājis "Murder Mystery 2" sižetu: Niks un Odrija, nu jau pilnas slodzes detektīvi, cenšas izveidot savu privāto aģentūru, bet nonāk starptautiskas nolaupīšanas epicentrā, kad viņu draugs tiek nolaupīts paša greznajās kāzās.

Anistone 2022. gada jūnijā runāja ar tabloīdu "People" par turpinājuma veidošanu, sakot: "Tie bija trīs mēneši prom no mājām. Un tas bija izaicinājums, jo līdz šim nebiju bijusi prom no saviem suņiem tik ilgu laiku. Turklāt Ukraina bija akmens metiena attālumā."

Viņa piebilda, ka jutās ļoti nederīga, veidojot komēdiju pēc tam, kad Krievijas prezidents Vladimirs Putins februārī uzsāka iebrukumu Ukrainā, taču drīz vien atcerējās par smieklu nozīmi cilvēku dzīvēs. "Es sev atgādināju, ka tas ir tas, kas cilvēkiem ir vajadzīgs. Cilvēki vēlas smieties. Cilvēkiem vajadzīgas komēdijas. Cilvēkiem patīk uz kādu mirkli nedomāt par visu apkārt notiekošo," sacīja aktrise.

Vērts piebilst, ka šī slepkavības izmeklēšanas kinolente ar komēdijas elementiem ir viens no skatītākajiem "Netflix" oriģinālgabaliem.

Kad "Slepkavības mistērija 2" tiks izlaista "Netflix"?

Saskaņā ar jaunākajām ziņām, plānots, ka turpinājums vietnē "Netflix" nonāks 2023. gada 31. martā.

Kur filmēta "Slepkavības mistērija 2"?

Lai gan pirmās filmas darbība galvenokārt norisinājās Monako, turpinājuma darbība notiek Parīzē, Francijā. Projekta filmēšana pirmo reizi notika Havaju salās 2022. gada janvārī, un galu galā noslēdzās aprīlī – Parīzē.

Kas ir filmas režisors?

Jaunā filma tikusi pie režisora Džeremija Garelika, kurš vislabāk pazīstams ar tādu komēdiju radīšanu kā "Šķiršanās amerikāņu stilā" ("The Break-Up"), "Paģiras" ("The Hangover") un "Kā tikt pie vedēja?" ("The Wedding Ringer"). Filmas scenāriju sarakstījis Džeimss Vanderbilts, bet Gareliks tam uzlika pēdējos punktus uz "i".

Vai publicēts arī filmas plakāts?

Jā, martā Sandlers dalījās ar oficiālo filmas plakātu, kurā redzams, kā viņš un Anistone staigā pa Parīzes ielām ar saukli: "Deux or die" (tulkojumā – "Divi vai mirsti").

Vai jau iznācis filmas reklāmas rullītis?

Protams! Skaties to zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!