Vēl tikai 15 dienas Tu vari izmantot iespēju pietiekties Avantis rīkotajam stipendiju konkursam un Gada Balvai. Izmanto to!
Aizpildi stipendiju konkursa anketu

Ja esi jauns, talantīgs un vēlies attīstīt savas prasmes, piesakies! Mēs gaidām pieteikumus no jauniešiem, kam vēl nav 19 gadu, kuri savus talantus jau apliecinājuši foto, video, web dizaina, stila un modes jomā, kā arī ekstrēmajos un tādos tradicionālajos sporta veidos kā basketbols (meitenēm) un hokejs (puišiem). Pretendentiem jāiesūta savi radošie darbi, eseja, rekomendācijas vēstules un anketa, kas pieejama Avantis mājas lapā. Tos, kuri visa nākamā gada garumā saņems Ls 100 lielu stipendiju, paziņosim decembrī.

Līdz ar stipendijām tikai līdz 15.novembrim ir iespēja pieteikties arī Avantis Gada Balvai par labiem darbiem, kas paveikti šajā gadā. Gada Balvai var pieteikties jebkurš jaunietis vecumā līdz 19 gadiem, viņu balvai var ieteikt arī skolotāji, ģimene vai draugi. Labo darbu veicējs saņems vienreizēju balvu Ls 1000 vērtībā.

Stipendiju un Gada balvas konkursu atbalsta: www.delfi.lv, ziņu aģentūra LETA, žurnāls Mērķis, laikraksts EN, radio FIT FM, radio MIX FM

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!