Foto: Publicitātes foto

Kādreizējā grupas "Franco Franco" dziedātāja Elizabete Vētra ar segvārdu She Storms debitē elektroniskajā mūzikā un kopā ar producentu Mickeen laiduši klajā jaunu dziesmu "Tonight".

Kā vēsta mūziķe, "Tonight" ir valdzinošs elektroniskās un deju mūzikas sajaukums, kas lieliski piemērots vasaras ballītēm un vēliem nakts braucieniem pie vaļējiem automašīnas logiem.

"Dziesma atspoguļo mirkli uz deju grīdas karstā vasaras naktī, kad šķiet, ka laiks apstājies, cilvēki dejo un iemīlas viens otrā, naktī vai paši sevī, sevi pieņemot tādus, kādi viņi ir," vēsta Elizabete Vētra. She Storms dziesma "Tonight" ir nozīmīgs solis, jo ar šo skaņdarbu viņa dodas jaunā virzienā savā mūzikas karjerā, eksperimentējot ar elektroniskās mūzikas enerģiju un aizrautību, ar kādu viņa jau sen ir ilgojusies dalīties ar saviem klausītājiem.

Reiņa Kārkliņa (Aleja Records) vadībā ierakstītā, miksētā un māsterētā "Tonight" ir She Storms un Mickeen sadarbības rezultāts. Mickeen dziesmā ielicis spēcīgas emocijas, kuras juta, klausoties demo versiju: "Mans mērķis bija muzikāli interpretēt dziesmas vārdus, pieliekot savu skanējumu. Sadarbības rezultātā radītais skanējums ir patiesi maģisks." Šis darbs tapis iedvesmojoties no kopīgās mīlestības pret elektronisko, "deep house" un "house" mūziku, kā arī pazīstamiem šī žanra māksliniekiem, piemēram, Fred again…

Lai gan oficiālo mūzikas videoklipu dziesmai "Tonight" paredzēts izlaist šīs vasaras beigās, klausītāji var baudīt dziesmas teksta video "YouTube". Turklāt dziesmas akustisko versiju ir plānots izlaist šī mēneša beigās, piedāvājot atšķirīgu skatījumu uz šo vasarīgo hitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!