Foto: Publicitātes foto

Šī gada 31. augustā Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā notiks pasaulē slavenā franču pianista Ričarda Klaidermana koncerts.

Jūrmalā Klaidermans stīgu orķestra pavadījumā spēlēs pazīstamas romantiskas kompozīcijas un populāras melodijas no kinofilmām, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Ričards Klaidermans — franču pianists, kura talants ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, — kļuva pasaulslavens pateicoties savam unikālajam stilam un virtuozai klavierspēles tehnikai. Viņa izpildītie romantiskie un liriskie hiti ir iekarojuši miljoniem klausītāju sirdis visā pasaulē, atgādina organizatori.

Savas karjeras laikā, kas aptver vairāk nekā četras desmitgades, Klaidermans ir ierakstījis vairāk nekā 1300 kompozīciju un pārdevis vairāk nekā 90 miljonus albumu visā pasaulē. Viņa stils apvieno klasiskās mūzikas un mūsdienu popmūzikas elementus, kas padara viņa mūziku klausāmu visdažādākajiem klausītājiem.

Ričards Klaidermans atkal iepriecinās Latvijas klausītājus ar dzīvo uzstāšanos Jūrmalā. Vakara programmā iekļauti slavenie hiti, kā piemēram, "Ballade pour Adeline", "Mariage d'Amour" un daudzas citas pazīstamas romantiskās kompozīcijas un populāras melodijas no kinofilmām. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt dzīvu klavieru skaņu, kā arī redzēt maestro klātienē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!