Foto: Publicitātes foto

Ar vērienu 8. maijā Rīgā, VEF Kultūras pilī noslēgusies sarunu vakaru ar humoru un muzikāliem elementiem "Krauze pret Krauzi" pavasara turneja. Brāļi TV sejas Valters un Arnis Krauzes kopā ar teātra personību Ojāru Rubeni martā, aprīlī un maijā apciemoja dažādas vietas Latvijā, iepriecinot skatītājus ar sarunām, humoru, slepenajiem viesiem un muzikāliem pārsteigumiem.

Jautrā gaisotnē notikuši 12 pasākumi teju katrā Latvijas novadā. Turklāt katrs vakars bija atšķirīgs ar stāstiem un slepenajiem viesiem, kas saistīti ar konkrēto apkaimi. Slepeno viesu lomās iejutušās tādas sabiedrībā zināmas personības kā aktieri Raimonds Celms, Ainars Ančevskis un Marija Bērziņa, pavārs Lauris Aleksejevs, tautā iemīļoti dziedātāji Normunds Rutulis, Ance Krauze, Mārtiņš Kanters, Kārlis Būmeisters, Uģis Roze, Andris Ērglis, Ieva Akuratere, kā arī komponisti – Raimonds Tiguls un maestro Raimonds Pauls.

Turneju noslēdzošajā Rīgas koncertā īpašie viesi bija Maestro Pauls un Ance Krauze.

Foto: Publicitātes foto

Brāļiem Valteram un Arnis Krauzēm 2024. gadā abiem kopā paliek apaļi 100 un tas ir atzīmēšanas vērts, raksta pasākuma rīkotāji. Turklāt katrs no viņiem televīzijas ekrānos atšķirīgās formās un kanālos pavadījis jau 25 gadus - Arnis ziņu dienestā, Valters vairāk humorista ampluā. Abiem ir nopietna pieredzes bagāža, tāpēc viņiem ir ko teikt un ar ko dalīties. Ar notikumiem, sastaptajiem cilvēkiem, kurioziem un citu pieredzēto.

Vakara konferansjē lomā visos pasākumos bija iejuties kultūras personība un žurnālists Ojārs Rubenis. Ar viņa vadīto LTV raidījumu “Labvakar!” Atmodas laikā brāļi Krauzes uzauguši. Un arī par to Valteram, Arnim un Ojāram ir par ko parunāt.

Turneja “Krauze pret Krauzi” turpināsies rudenī - 18. oktobrī Jūrmalā, Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē, 22. oktobrī Ventspilī teātra namā “Jūras vārti”, 25. oktobrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 30. oktobrī Jelgavas Kultūras namā, 8. novembrī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” ar noslēgumu 30. novembrī Rīgā, kinoteātrī “Splendid Palace”.

Biļetes uz rudens šoviem nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!