Foto: Filips Šmits

Pie klausītājiem nonācis pirmais repera un producenta Karlo the minialbums "Skābais krējums", portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji. Tas ir pieejamas visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās, savukārt projekta prezentācija gaidāma 4. jūlijā Rīgā, bārā "LaskaV21".

""Skābais krējums" ir pārdomas par līdzcilvēkiem un savu vietu starp tiem gan lokālā, gan plašākā mērogā", stāsta Karlo the. "Pirms vairākiem gadiem uz ielas dzirdēju sarunu, kur kāds kungs minēja, ka viņš nākot no pasākuma, kur būtu it kā bijis jābūt visam sabiedrības krējumam. "Jāsaka, gan, ka tas krējums tāds ieskābis bija", viņš piemetināja. Man ļoti iepatikās šis jēdziens – sabiedrības skābais krējums. Kas to veido? Vai cilvēki, kas iedzīvojušies konkrētā dzīves veidā un nemana, ka vairs kādā kompānijā nav vēlami? Vai varbūt tie ir īgni kungi, kuriem neatkarīgi no visa, būs skābs ģīmis? Reizēm, par to prātojot, sanāk iegrimt tādā diezgan drūmā stūrī, reizēm, krūtis dauzīdams, esmu pārliecības pilns."

Minialbuma skanējums ir dinamisks. Ierakstā piedalījās bītmeikeris un dzejnieks Edvards Kuks, mūziķis Kay Jay un LNSO vijolnieks Andrejs Jegorovs. Par ierakstu un skaņas kvalitāti rūpējies "Zelta mikrofona" laureāts rolands če, bet vizuālo noformējumu veidojis kritiķu atzītais fotogrāfs Filips Šmits.

Karlo the savas muzikālās gaitas uzsāka, veidojot projektu "Ghetto Games Cypher", kur 2016. gadā pieteica sevi kā reperi (toreiz kā "Vilhelms"). Ikgadējais projekts ilga līdz 2020. gadam, pulcējot vairākus pašmāju reperus un producentus, kopā gūstot vairākus simtus tūkstošu skatījumu platformā "YouTube".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!