Foto: Publicitātes foto

VEF Kvartāls nule atklājis vasaras koncertu un sporta notikumu sezonu, piedāvājot rīdziniekiem un pilsētas viesiem plašu kultūras programmu – tuvākais gaidāmais koncerts notiks 12. jūnijā, kad uz VEF Promenādes lielās skatuves uzstāsies grupa "The Sound Poets".

Koncerts notiks VEF Kvartāla promenādē, Ūnijas ielā 8, kurā izbūvēta iespaidīga skatuve. Pirms vakara galvenajiem māksliniekiem uz skatuves kāps jaunā dziedātāja Avéi, kura plašākai publika pazīstama kļuva, piedaloties konkursos "Balss pavēlnieks" un "X Faktors", kā arī ar dalību 2023. gada "Eirovīzijas" nacionālajā atlasē, ar dziesmu "Let Me Go" iegūstot piekto vietu.

Ieeja pasākumā būs atvērta no pulksten 18, teritorijā būs iespēja baudīt dzērienus un ēdienus no "food court" dalībniekiem un speciāli izveidotā "VEF Bāra". Pulksten 19 pasākumu atklās dziedātāja Avéi, bet "The Sound Poets" uz skatuves kāps pulksten 21.

Šajā vasarā un turpmāk VEF Kvartālā tiek plānots attīstīt kultūras notikumu piedāvājumu, radot iedvesmojošu satikšanās vietu gan māksliniekiem, gan mākslas baudītājiem. Līdzās mākslai kopīgu sacensību atmosfēru būs iespēja baudīt arī sporta mīļotājiem, jo uz ekrāna VEF Promenādes centrā tiks translēti lielākie sporta notikumi. Jau šajā pavasarī tūkstošiem līdzjutēju pulcējās Pasaules čempionāta hokejā turnīra laikā, lai kopīgi atbalstītu savējos, savukārt nākamais lielais sporta notikums, kurā aicināti visi entuziasti, būs Eiropas čempionāts futbolā, kas norisināsies no 14. jūnija līdz 14. jūlijam.

27. jūnijā VEF Kvartālā uzstāsies Musia Totibadze no Gruzijas, bet 5. jūlijā gaidāms DJ vakars, kurā ar vienīgo DJ šovu Baltijā uzstāsies Čets Feikers (Chet Faker) – hitu Gold, No Diggity, Talk Is Cheap, Low izpildītājs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!