Foto: DELFI

Ar uzstāšanos Valmierā sestdien, 21. janvārī, koncertsēriju "Cinema" uzsāks dziedātāja Linda Leen, portālu "Delfi" informē dziedātājas menedžments.

Koncertā izskanēs arī jaunais Lindas Leen un ģitārista Kaspara Zemīša radītais oriģinālskaņdarbs "Frozen", kā arī citas Lindas Leen dziesmu akustiskās interpretācijas dziesmām no albumiem "Let's Go Insane", "Chameleon" un "Divi".

Koncertos Valmierā un Liepājā pievienosies arī mūziķis un komponists Goran Gora, kurš kopā ar Lindu izpildīs kopīgi radīto dziesmu "I Do", kas šogad izvirzīta Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai nominācijā "Labākā dziesma".

Pēc koncerta Valmierā "Cinema" komanda nākamajā nedēļas nogalē dosies uz Liepāju un Jelgavu.

Programmas "Cinema" pirmatskaņojums notika pagājušā gada nogalē Dailes teātrī, tas atklāj kā ar videoprojekciju palīdzību var ieraudzīt jaunus stāstus mūzikā un otrādi, tādējādi atklājot šo abu mākslas formu sinerģiju.

"Mūsu koncerta instrumenti būs balss, videoprojekcijas, klavieres, ģitāra, emocijas. Katrai no tām ir sava krāsa un es vēlos jums atnest varavīksni," par jauno koncertprogrammu saka Linda Leen.

Koncerti "Cinema" notiks:

21. janvārī – Valmieras kultūras centrā, plkst. 18:00
28. janvārī – Liepājas OC Rožu zālē, plkst. 18:00
29. janvārī – Jelgavas kultūras namā, plkst. 17:00
14. februārī – Palladium Riga, plkst. 19:00

Biļetes visās "Biļešu paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!