Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 18. jūlijā, sāksies viens no šīs vasaras grandiozākajiem muzikālajiem notikumiem - festivāls "Positivus", kurā uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mākslinieki un muzikālās apvienības no dažādām valstīm.

Līdz pat festivāla pirmajai dienai portāls "Delfi" lasītājus iepazīstinās tuvāk ar galveno - "Nordea" un "Lattelecom" - skatuvju māksliniekiem, kā arī sniegs muzikālu ieskatu viņu daiļradē.

Šoreiz tuvāk iepazīstināsim ar Apvienotās Karalistes grupu "The Kooks", kuri uz "Positivus" festivāla galvenās - "Lattelecom" - skatuves kāps svētdien pulksten 22.30.

Kā vēsta festivāla rīkotāji, grupa savulaik koncertējusi teju uz visām lielākajām pasaules skatuvēm, bet kopš 2012. gada nav spēlejusi nevienā festivālā, kas tās uzstāšanos padara īpašu.

Aizraujošais, enerģiskais un melodiskais "The Kooks" debijas albums “Inside In/ Inside Out" uzskatāms par vienu no jaunās tūkstošgades indī mūzikas pērlēm. Ar savu otro un trešo albumu – “Konk” (2008) un “Junk of Heart” (2011) "The Kooks" viennozīmīgi nostiprināja savu indī poproka smagsvara grupas statusu. Šogad grupa plāno laist klajā jaunu ierakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!