Foto: Kaspars Garda, Rīga 2014
"Positivus" festivāls šogad nolēmis uzsākt sociāli atbildīgu kampaņu, kuras mērķis ir uzlabot un attīstīt Rīgas Doma kora skolas infrastruktūru. Ikvienam festivāla apmeklētājam būs iespēja atbalstīt topošos mūziķus, vēsta festivāla rīkotāji.

"Iespējams, lielākajā daļā lielisku latviešu grupu kāds dalībnieks nāk no šīs izcilās skolas, un mums šķiet, ka šis ir labākais veids kā Positivus kopā ar festivāla apmeklētājiem var atbalstīt un uzlabot jauno mūziķu mācību procesu. Akciju domājam veikt ilgtermiņā un katru gadu cilvēkiem parādīt, kas par šo naudu ir izdarīts, kādi ir sasniegtie rezultāti," stāsta "Positivus" festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Festivāla teritorijā vietās, kur varēs saņemt programmiņas atradīsies īpašās akcijas kastītes. Lai kopīgais mērķis izdotos un jau pirmajā gadā Rīgas Doma kora skola varētu būtiski uzlabot mācību procesu Positivus iesaka ziedot vismaz vienu eiro.

Šogad Rīgas Doma kora skola nosvinēja jau 20 gadu pastavēšanas gadadienu. Šajos gados skolu absolvējušas spilgtas personības - no diriģentiem, operdziedātājiem un džeza mūziķiem līdz pat aktieriem, uzņēmējiem un reklāmas speciālistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!