Foto: Publicitātes foto
Saistībā ar koronavīrusa izraisītās slimības "Covid-19" izplatību Eiropā atcelts tiek arī šā gada 29. maijā Rīgā plānotais dzīvās elektroniskās mūzikas festivāls "Kontaktor", portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Kā iepriekš ziņots, 2020. gada 29. maijā Rīgā jau trešo reizi tika plānots dzīvās elektroniskās mūzikas festivāls ''Kontaktor'', ko rīko pašmāju sintezatoru ražotāji "Erica Synths". Arī šogad festivālā bija gaidāma daudzveidīga elektroniskā mūzika ar fokusu uz dažādu žanru deju un eksperimentālo mūziku, kopā pulcējot vairāk nekā divdesmit māksliniekus no visas pasaules. Papildus festivāla norisēm Rīgā, šī gada aprīļa beigās tika plānota arī festivāla prezentācijas nakts Berlīnē, Vācijā, klubā ''Ohm'' sadarbībā ar elektronisko mūzikas instrumentu konferenci ''Superbooth'', taču šī brīža situācijas dēļ, kas radusies saistībā ar "Covid-19" izplatību Eiropā un saistīajiem ierobežojumiem, visas 2020. gada festivāla norises tiek atceltas.

Laikā, kad neiespējami paredzēt tik strauji mainīgās situācijas attīstību un tās ilgtermiņa ietekmi uz ekonomisko situāciju, festivāla organizatori ''Erica Synths'' ir lēmuši atcelt festivāla norisi un trešo tā izlaidumu plānot 2021. gadā. Neraugoties uz to, tiklīdz situācija stabilizēsies un tiks atcelti publiskus pasākumus un starptautisko mobilitāti ietekmējošie noteikumi, ''Erica Synths'' turpinās pasākumu sēriju ''Erica Synths Garage''. Pasākuma sērijas mērķis ir aktualizēt dažādu starpžanru dzīvo elektronisko mūziku. Vairāk informācijas par to sekos ''Erica Synths'' un ''Kontaktor'' mājas lapās un sociālajos tīklos.

Visiem, kas iegādājušies biļetes uz festivālu ''Kontaktor'' biļešu tirdzniecības mājas lapā www.aula.lv tiks izsūtīts e-pasts ar norādēm par naudas atgriešanu. Ja e-pasts netiek saņemts, rīkotāji lūdz elektroniski sazināties ar biļešu tirdzniecības nodrošinātājiem, izmantojot e-pasta adresi info@aula.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!