Foto: Publicitātes foto
Dažādās vietās Valmierā maija izskaņā un jūnijā notiks četru koncertprogrammu cikls "Mūda" – mūzika dabā. Pirmie koncerti notiks 30. maijā, piedaloties dziedātājai Lindai Leen un ģitāristam Rihardam Lībietim, portālu "Delfi" informē koncertu cikla rīkotāji no Valmieras kultūras centra.

Kā raksta rīkotāji, koncertu cikla priekšnesumiem izvēlētā zaļā zona pati kļūs par jaunu, vēl neapgūtu skatuvi un vienlaikus - skaistu ainavisko scenogrāfiju. Katrā koncertā piedalīsies Latvijā atpazīstami un iemīļoti mūziķi, savukārt daba šajā koncertu ciklā kļūs par noteicošo pasākuma varoni. Pasākuma apmeklētāju sagaida gan muzikāls piedzīvojums, gan arī dabas radītu smaržu un sajūtu piepildīts notikums. "Mūda" (angļu valodā "mood") radīs iedvesmu, noskaņu un sajūtas, sola Valmieras kultūra centra pārstāvji.

Iegādājoties biļeti, informāciju par konkrēto koncerta norises vietu tiks nosūtīta pasākuma dienā uz norādīto e-pasta adresi. Pasākums notiks Valmieras teritorijas robežās.

Katrs "Mūda" koncerts būs veltīts kādai no četrām stihijām. Pirmais koncerts aizritēs stihijas Zeme zīmē. Tas notiks 30. maijā pulksten 19.00 un 21.00. Kā minēts, tajā piedalīsies Linda Leen un Rihards Lībietis.

Nākamie koncertu cikla "Mūda" koncerti notiks 20. jūnijā saulrietā un 21. jūnijā saullēktā (stihija Uguns); 18. jūlijā (stihija Gaiss); 29. augustā (stihija Ūdens).

Koncertu rīkotāji aicina apmeklētājus padomāt par ērtu un siltu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Līdzi paņemts karstais dzēriens ļaus pilnvērtīgāk izbaudīt koncertu. Sēdvietas pasākuma vietā būs nodrošinātas. Pasākuma ilgums: viena stunda.

Pasākuma biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzē" tikai elektroniski – www.bilesuparadize.lv . Koncerti notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!