Foto: Ritvars Stankevičs

Reperis Edavārdi izziņojis jaunu solo albumu "Ekosistēmas", kā arī albuma prezentāciju tiešsaistē kopā ar Kārļa Ķilkuta veidoto "Quarantine Disco".

Kā informē mūziķa pārstāve Maija Kuzņecova, šis ir mūziķa nākamais solo albums kopš 2017. gadā izdotā "Īstas acis". Šo četru gadu laikā Edavārdi izdeva vairākus singlus, kā arī aktīvi darbojās,
uzstājoties lielākajos Latvijas festivālos, piedaloties divās "Republikas tūrēs", kā arī izdodot albumus sadarbībā ar grupām "Very Cool People" un "Nova Koma".

Šā gada 24. maijā pulksten 20 būs vienreizēja iespēja noklausīties visu albumu piecas dienas pirms tā iznākšanas, pieslēdzoties "Quarantine Disco" tiešraidei Edavārdi "Facebook" lapā. Pasākumu vadīs DJ Kārlis Ķilkuts, kurš kopā ar Edavārdi iepazīstinās ar katru albuma dziesmu. Prezentācijas notiks bez maksas, turklāt apmeklētājiem būs iespēja laimēt albuma "Ekosistēmas" suvenīrus. Pēc jauno dziesmu noklausīšanās DJ Kārlis Ķilkuts nospēlēs īpašu hiphopa mūzikas DJ setu.

Prezentācija pēc tiešraides beigām nebūs skatītājiem pieejama, tāpēc organizatori aicinām klausītājus nelaist garām iespēju iepazīties ar jauno albumu.

"Ir pagājis tiešām ilgs laiks, kopš man ir bijusi izdevība prezentēt kaut ko jaunu. Es domāju, ka šī būs lieliska iespēja "dzīvajā" redzēt cilvēku reakciju un es ceru, ka tas radīs kopības sajūtu, ko pēdējā gada laikā bija ļoti grūti atrast. Vai tā ir laba doma atskaņot jaunu albumu piecas dienas pirms tā izdošanas? To mēs noskaidrosim 24. maijā," komentē Edavārdi.

Albums "Ekosistēmas" būs pieejams visās populārākajās straumēšanas platformās un CD formātā no 28. maija. Albumā kā īpašie viesi atsevišķos skaņdarbos būs dzirdami arī reperis ansis un dziedātājs Ralfs Eilands.

Līdz ar albuma iznākšanu, 28. maijā tiks atklāta arī mūziķa atjaunotā mājaslapa edavardi.lv. No šī datuma mājaslapā būs pieejami ne tikai skaņdarbi, kuri līdz šim nav bijuši atrodami straumēšanas vietnēs, bet arī veikals, kur būs iespējams tiešsaistē iegādāties "Ekosistēmas" albuma CD un Edavārdi jauno apģērba līniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!