Foto: Ritvars Stankevičs

Latviešu hip-hopa izpildītājs Edavārdi izziņo "Ekosistēmas" lielkoncertu, kas norisināsies 1. septembrī Rīgā, "Hanzas perona" vasaras terasē. Tas būs pirmais repera šī gada solo koncerts, kurā tiks svinēts maijā iznākušais albums "Ekosistēmas", kā arī ilgi gaidītā satikšanās ar klausītājiem klātienē, portālu "Delfi" informēja koncerta rīkotāji.

“Ekosistēmas” lielkoncertu iesildīs hip-hopa smagsvars Eliots (arī zināms kā Lielais Launags un Limo Leedaka), kurš vasaras sākumā izdeva savu pirmo solo albumu desmit gadu laikā “Stulbais reps”. Bet pašu koncertu papildinās pagaidām noslēpumā paturētie īpašie viesi.

"Jo ilgāk ievelkas pandēmija, jo ekskluzīvāki kļūst koncerti gan apmeklētājiem, gan izpildītājiem, tāpēc gribam, lai šis pasākums būtu īpašs gan klausītājiem, gan visiem, kuri kāps uz skatuves. Kas to, lai zina, cik ilgi būs jāgaida, lai kaut ko tādu atkārtotu, tāpēc pirmajā septembrī nosvinēsim albumu "Ekosistēmas" un lielkoncerta esamības faktu tā, it kā nebūtu rītdienas,” atzīmē Edavārdi.

Klausītājiem klātienē pirmo reizi izskanēs visas jaunā albuma dziesmas un, protams, neiztiksim arī bez kompozīcijām, kuras pēdējo divu gadu laikā, iespējams, tiktu izpildītās uz visām Latvijas skatuvēm, ja vien nebūtu visiem jau labi zināmās pandēmijas.
“Es neesmu ārsts, bet liels, skaļš un kvalitatīvs koncerts varētu būt lieliskas zāles pret visu, kas mūs mēģina vilkt uz leju," par pasākumu pārdomās dalās hip-hopa izpildītājs.

Albums “Ekosistēmas” izdots šī gada 28. maijā. Kopumā tiešsaitē tas noklausīts jau gandrīz 200 tūkstošus reižu. Par "Ekosistēmas" albuma ierakstu un skaņas apstrādi rūpējies Rolands če, studijā "Full Clip", kā arī darbs pie albuma norisinājās studijā "DDA" un pie repera anša Berģos. Albuma īpašie viesi ir reperis ansis un dziedātājs Ralfs Eilands.

Albums pieejams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Ieeja uz “Ekosistēmas” lielkoncertu ir bez vecuma ierobežojuma, taču tas būs pieejams tikai personām, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai personas, kuras ir pārslimojušas Covid-19 pēdējo sešu mēnešu laikā.

Pie pasākuma ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments kopā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kuru iespējams iegūt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Iespējams, ka, mainoties valstī noteiktajām prasībām pasākuma apmeklēšanai saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, noteikumi var tikt paplašināti un mainīti.

Ieeja pasākumā jau no pulksten 19:00. Vairāk informācijas un biļetes pieejamas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!