Foto: Ritvars Stankevičs

Latviešu hip-hopa izpildītājs Edavārdi izdod minialbumu "Echo EP". Tas papildinājums maijā iznākušajam albumam "Ekosistēmas".

Kā "Delfi" informē mūziķa pārstāve Maija Kuzņecova, "Echo EP" ir iekļauti remiksi dziesmām "Buramvārdi" un "Kusties līdzi", kuros piedalās xantikvariāts, Steps un Ozols, kā arī skaņdarbi, kas bija paredzēti, bet netika iekļauti albumā "Ekosistēmas".

Par ierakstu un skaņas apstrādi rūpējās rolands če, savukārt minialbuma vizuālo noformējumu parūpējās Terēze Strādniece un Maija Kuzņecova.

"Echo EP" pieejams visās populārākajās straumēšanas vietnēs.

Albums "Ekosistēmas" tika izdots šī gada 26. maijā un līdz šim ir "Spotify" ir sasniedzis vairāk kā 200 tūkstošus klausījumu. Albumā "Ekosistēmas" piedalās vairāki viesmākslinieki, kā reperis ansis un dziedātājs Ralfs Eilands, ar kuru kopā nesen tika izdots asa sižeta video dziesmai "Pavēro zvaigznes".
"Rakstot dziesmas "Ekosistēmām", daudzos skaņdarbos es galvā dzirdēju potenciālo viesu vokālus, bet, ņemot vērā, ka šis bija mans pirmais solo albums četru gadu laikā, es paņēmu lielāko daļu nastas uz sevi. Tagad, kad tas ir izdarīts, var taisīt "afterparty" un kopā ar kolēģiem izveidot jaunas versijas dziesmām, kā arī atrādīt to, kas palicis neizmantots," par "Echo EP" saturu saka Edavārdi.

Jau ziņots, ka 1. septembrī "Hanzas peronā" notiks repera Edavārdi lielkoncerts, kurā tiks svinēta gan albuma "Ekosistēmas", gan minialbumu "Echo EP" iznākšana.

Koncertā reperis izpildīs gan jaunos skaņdarbus, gan klausītājiem jau pazīstamus repa gabalus. Koncertu iesildīs reperis Eliots, kurš šogad laidis klajā albumu "Stulbais reps".

Biļetes uz koncertu ir nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Edavārdi ir viens no aktīvākajiem vietējās hip-hopa scēnas pārstāvjiem, kurš pēdējo desmit gadu laikā ir izdevis vairākus atzītus albumus un singlus, kā arī sadarbojies ar tādiem izpildītājiem kā Ozols, Arstarulsmirus, "Very Cool People", "Nova Koma" un daudziem citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!