Foto: Publicitātes foto
Pulcējoties plašam pludmales festivāla "Summer Sound 2023" apmeklētāju skaitam, ar spilgtiem un emocionāliem mūziķu priekšnesumiem izskan festivāls "Summer Sound 2023".

Precīzs skaits festivāla organizētājiem vēl nav zināms, bet tas noteikti pārsniedz aizvadītajā gadā sasniegtos 40 000 viesu.

Piektdienas, 4. augusta vakarā festivāla "Summer Sound 2023" lielo skatuvi atklāja Ukrainas apvienība "Kalush Orchestra", kuras priekšnesumā, publikā parādoties Ukrainas karogu jūrai, emocijas nespēja valdīt ne apvienības dalībnieki, ne skatītāji.

Uz lielās skatuves šogad uzstājās arī pašmāju hip-hopa grupa "Singapūras satīns", kas iepriekš bija īpaši gatavojušies "Summer Sound" festivālam. Viņi pierādīja, ka prot uzrīkotu pamatīgu ballīti un iekarsētu skatuvi arī ārvalstu ciemiņiem – "Alle Farben" un "Meduza", kas enerģiski noslēdza lielās skatuves priekšnesumus.

"Mežpils skatuve" un "Ekstravaganza" pamīšus priecēja festivāla apmeklētājus ar pašmāju un starptautisku izpildītāju priekšnesumiem, to starpā uzstājās Latvijas rokmūzikas meistari "Pienvedēja piedzīvojumi", "Skyforger" un citi. Diemžēl piektdienas izskaņā paredzētais grupas "Dzelzs vilks" priekšnesums tika atcelts grupas bundzinieka straujas veselības pasliktināšanās dēļ.

Otrajā festivālā dienā, 5. augustā starp daudziem pašmāju un ārvalstu mūziķiem uz skatuves kāpa latviešu repa veterāns Gustavo, Igaunijas leģendārā indiroka apvienība "Ewert And The Two Dragons", pašmāju "The Sudden Lights", Lapsene, Wiesulis, Būū un daudzi citi.

Nevilcinoties ar nākamā gada plāniem, festivāla organizatori ir gatavi atklāt nākamā festivāla norises datumus – "Summer Sound 2024" norisināsies 2. un 3. augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!