Foto: Publicitātes foto

Tenors Andrea Bočelli kopā ar savu 26 gadus veco dēlu Mateo Bočelli un 11 gadīgo meitu Virdžīniju Bočelli atkārtoti izdevis ģimenes kopīgo albumu "A Family Christmas (Deluxe Edition)".

2022. gadā izdotais ģimenes albums "A Family Christmas" piedzīvoja lielu popularitāti un pērn kļuva par visvairāk pārdoto svētku laika albumu ASV.

Luksusa izdevumā, kas iznāk šogad, iekļauti četri jauni svētku skaņdarbi, kā arī seši bonusa ieraksti.

"A Family Christmas (Deluxe Edition)" producējis komponists, vairākkārt "Grammy" un "Oskara" balvām nominētais Stefans Močo, kurš arī kopā ar pašu Andrea Bočelli, Eimiju Veidžu un Jonasu Mairinu veidoja jaunus aranžējumus un ir līdzautors singlam "The Greatest Gift".

Slavenajam klasiskās mūzikas dziedātājam Andrea Bočelli iespēja strādāt pie šī albuma kopā ar bērniem Matteo un Virdžīniju sagādājusi lielu prieku. Viņš vēsta: "Šajā albumā es no jauna atklāju augstākās vērtības, tās, kas manai dzīvei piešķir jēgu un spēku: ticību, kas Ziemassvētki atgriež patieso bērnības nevainību, ģimeni - labestības avotu, un mūziku. Iespēja svinēt gaišus Ziemassvētkus kopā ar bērniem, izpildot dziesmas, ir liela svētība. Un dalīšanās ar tās augļiem mums ir veids, kā simboliski pievienoties lielajai ģimenei, daļa no kuras mēs visi esam šajā pasaules."

Papildus dziesmai "Let It Snow" albumā "A Family Christmas (Deluxe Edition)" ir iekļautas jaunas versijas dziesmām "Silver Bells", "E' Natale!" un "Winter Wonderland", kuras nav bijušas albuma sākotnējā versijā.

Albumā iekļauti arī seši papildu skaņdarbi, tostarp kompozīcija "Do you Hear What I Hear", kura ir ierakstīta kopā ar vokālo grupu "Pentatonix".

Andrea Bočelli ir viens no pasaulē zināmākajiem itāļu dziedātājiem, kurš vienlīdz lielus panākumus guvis gan klasiskajā opermūzikā, gan arī popmūzikā. Viņš globālu slavu guvis tieši kā "crossover" izpildītājs, sasniedzot auditorijas, kas ierasti akadēmisko mūziku neklausās.

Jau vēstīts, ka 2025. gada 24. janvārī pasaulslavenais tenors ar vienīgo koncertu uzstāsies "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!