Foto: Vida Press
Dažas dienas pirms Ziemassvētkiem klajā laists Holivudas aktiera Raiena Goslinga minialbums "Ken The EP", kurā iekļauts lielu popularitāti un kritiķu atzinību guvušās filmas "Barbie" ("Bārbija") skaņu celiņā atrodamais hits "I'm Just Ken" un trīs jaunas tā versijas, tai skaitā Ziemassvētku sveiciens Bārbijai.

Jāatgādina, ka sentimentālās balādes "I'm Just Ken" autori ir Marks Ronsons un Endrjū Vaiets un tā jau ir nominēta "Grammy" balvai. Savukārt viss filmas "Barbie" skaņu celiņš ir saņēmis 11 nominācijas prestižajam ASV ierakstu industrijas apbalvojumam.

Papildu dziesmas oriģinālam "I'm Just Ken" EP iekļauta arī akustiskā versija, "Purple Disco Machine" remikss, kā arī jau minētā Ziemassvētku versija "I'm Just Ken (Merry Kristmas Barbie)"

Atgādinām, ka Grētas Gervigas filma "Barbie" pirmizrādi piedzīvoja 2023. gada jūlijā, kļūstot par lielo ekrānu sensāciju un komerciālo veiksmi. Goslings tajā redzams lelles Kena loma, savukārt Bārbija ir aktrise Margo Robija. Filmu novērtējuši kino profesionāļi un tā līdz ar desmit nominācijām Holivudas ārzemju preses balvai "Zelta globuss" ir uzsākusi savu ceļu uz visnozīmīgāko no kino apbalvojumiem - "Oskariem".

Arī filmas skaņu celiņš ir kļuvis par popmūzikas fenomenu ar vairāk nekā trīs miljardiem straumējumu, ko nodrošinājis dziesmu autoru un izpildītāju zvaigžnotais sastāvs. Līdzās Raienam Goslingam tajā dzirdami arī Dua Lipa, Nikija Mināža un Ice Spice, Bijija Eiliša, Lizzo, Sems Smits, "Tame Impala", Charli XCX, Karol G ft. Aldo Ranks, PinkPantheress, un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!