Foto: Kadrs no video

Dziedātāja Būū Valentīndienā laidusi klajā savas vienīgās romantiskās balādes "Vienītī" dzīvo ierakstu, kas iemūžināts 2023. gada vasarā vienā no mākslinieces koncertiem. Līdz ar dziesmas publicēšanu tiek izziņots arī jauns Būū minialbums jeb EP.

"Dziesma "Vienīti" tās emocionāli atklātā vēstījuma, dziļuma un plašā skanējuma dēļ guvusi lielu rezonansi un pieprasījumu koncertos," klāsta mūziķes pārstāvji. Tāpēc ticis nolemts izdot tieši šīs dziesmas dzīvo versiju, kā arī nofilmēt dziesmas videoklipu.

"Pirmo reizi izdodu dziesmu, kuru pirms publicēšanas, jau ir dzirdējuši tūkstošiem cilvēku. Situācija ir tāda, ka uzrakstīju mīlestības balādi, no kuras ilgi kautrējos, bet caur kautrību, radās skaista sasaiste ar publiku, jo divu vasaru garumā mēs šo dziesmu spēlējām tikai un vienīgi dzīvajā. Katrā koncertā šī bija mana atkailināšanās dziesma. Tā, kuras laikā es valdīju asaras. Neliels intīms noslēpums. Un tagad, kad tā ir pieejama visiem, man šķiet, ka ir izveidojusies neredzama saite ar tiem cilvēkiem, kas ir to kopā ar mani pieredzējuši dzīvajā," stāsta pati Būū.

"Izdot dzīvos ierakstus vienmēr ir bailīgi, jo tajos dominē atklātums un tehniskās kļūdas, taču esmu pietiekami izaugusi kā māksliniece, lai spētu parādīt arī nepilnības. Šādā autentiskā, atkailinātā un brīvā enerģijā arī top gaidāmais EP. Gandrīz viss tā sižets norisināsies mežā, rituālos un dziļi, dziļi emocijās," dziedātāja komentē gaidāmo minialbumu.

Šogad gaidāmais EP būs dziedātājas Būū pieturpunkts dziesmu izdošanai latviešu valodā. Pēc plānotā EP izdošanas, māksliniece plāno turpmāk klausītājus iepazīstināt ar savu daiļradi angļu valodā. Vasarā Būū un viņas pavadošo grupu varēs baudīt dažādos pilsētu un novadu svētkos, kā arī, citos pasākumos.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!