Foto: F64
Lietuvā pamatīgu sabiedrības sašutumu izraisījusi amerikāņu dziedātāja LP (Laura Pergolizzi). Laikā, kad pasaulē tiek pieminēta Krievijas iebrukuma Ukrainā otrā gadadiena, viņa savā "Instagram" kontā publicējusi video, kurā pozē fanu sarūpētā džemperī ar Krievijas simboliku. Tāpat viņa publicējusi arī Krievijas fanu kluba pārstāves Olgas tieši 24. februārī rakstītu vēstuli. Tas viss noticis vien nedēļu pirms dziedātājas koncerta Kauņā, Žalgiris arēnā. Pēc jaunākās informācijas, 27. februāra pēcpusdienā arēnas pārstāvji paziņojuši, ka 4. martā plānotais koncerts ir atcelts.

Kā vēsta "Delfi.lt", pirmie uz fotogrāfijām publiskajā telpā pirmdien, 26. februārī, reaģējuši arēnas pārstāvji, norādot, ka noskaidros informāciju pie koncerta rīkotājiem "Medusa Concert" par iespējamiem dziedātājas sakariem ar agresorvalsti un ir gatavi 4. martā iecerēto pasākumu atcelt.

"Pēc tam, kad dziedātājas sociālo mediju kontos parādījās pretrunīgais video, mēs nekavējoties vērsāmies pie mākslinieces menedžmenta ar lūgumu steidzami ieviest skaidrību. Vēlamies uzsvērt, ka "Medusa Concert" stingri nosoda Krievijas agresiju un vienmēr ir atbalstījusi, atbalsta un atbalstīs Ukrainu. Visi mūsu aģentūras darbinieki, tieši tāpat kā visa Lietuva, no visas sirds ir kopā ar kara plosīto valsti un tās varoņiem, tāpēc dziedātājas video, kas parādījās internetā, samulsināja un sadusmoja mūs ne mazāk kā visu Lietuvas sabiedrību," rakta rīkotāji no "Medusa Concert".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!