Foto: Publicitātes foto
No 16. līdz 18. aprīlim Rīgā ES mājā Aspāzijas bulvārī 28. norisināsies 9. Radošās filmu darbnīcas "No idejas līdz filmai", kur, savienojot teoriju ar praksi, tiks dota iespēja iemācīties izveidot savu pirmo filmu. Filmu darbnīcas šogad notiek Eiropas attīstības gada ietvaros un labākās filmas pārstāvēs Latviju starptautiskā konkursā "Shining Stars of Europe".

Darbnīcas ir atvērtas ikvienam jaunietim vecumā no 15 gadiem līdz 30 gadiem bez priekšzināšanām. Pateicoties Eiropas Komisijas Pārstāvniecībai Latvijā piedalīšanās  Radošās filmu darbnīcas ir bezmaksas.

Radošās filmu darbnīcas (RFD) - ir ļoti koncentrēts un augstvērtīgs kurss aktiermeistarībā, scenārija rakstīšanā, montāžā un režijā, stāsta organizatori. Strādājot kolektīvā un profesionāļu vadībā, RFD ļaus iziet cauri visiem kino radīšanas etapiem no filmas scenārija tapšanas līdz filmu pirmizrādei. Tas viss notiek trīs dienu laikā.

Darbnīcu laiki no plkst. 10:00 līdz 18:00, darbnīcu valoda - latviešu. Dalībnieku skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 31.martam

Noteikumi un pieteikšanās veidlapa atrodami internetā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!