Foto: Publicitātes foto

Komiķu apvienība "Comedy Latvia" ar stand-up izrādi "Neatšķaidīts" devusies savā ikgadējā turnejā pa Latviju.

Atšķirībā no citiem gadiem, šajā rudenī astoņi komiķi apceļo 19 Latvijas pilsētas, uzstājoties 22 reizes, vēsta "Comedy Latvia" pārstāvji. Izrādes laikā, komiķi stāstīs savu jaunāko materiālu, kas iepriekš izskanējis tikai atvērto mikrofonu vakaros Rīgā, kad joki tika noslīpēti un sagatavoti tūrei.

Turnejā dosies Latvijas spilgtākie un aktīvākie stand-up scēnas komiķi - Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis, Kalvis Troska, Aleksandrs Guzenko, Kaspars Žilins un Jack Everitt (Džeks Everits). Pirms pieredzējušo komiķu iznākšanas uz skatuves, publiku iesilda "Comedy Latvia" jaunākie biedri - Kārlis Strautiņš un Edgars Staškevičs, kuri pierādījuši savas spējas sasmīdinot dažādās publikas visā Latvijā.

Kā norāda komiķi, lielākajiem stand-up komēdijas faniem noteikti jāapmeklē izrādes Valmierā un Rīgā, jo tieši šajās vietās uz skatuves kāps arī viens no Latvijas stand-up komēdijas aizsācējiem un "Comedy Latvia" līdzdibinātājs Edgars Bāliņš.

Izrādes nosaukums – "Neatšķaidīts" - radies, pateicoties vēlmei šajā turnejā visu rīkot, tā teikt, "pa vienkāršo". Citiem vārdiem sakot, neatšķaidīt stand-up komēdiju un koncentrēties uz šī skatuves žanra svarīgāko elementu - komiķi ar mikrofonu. "Tam klāt nedaudz skatuves priekšgaisma un ļoti smieklīgs vakars kopā ar "Comedy Latvia" izdevies," raksta jokdari.

Turnejas kalendārs un biļetes pieejamas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!