Foto: Publicitātes foto

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF) aicina jauniešus vecumā no 14 līdz 18 gadiem pieteikties, lai kļūtu par programmas "Jauniešu lietas / #Youth_Matters!" žūrijas dalībniekiem.

"Kinofestivāls nav tikai labu filmu kopums, tieši festivālā atklāj jaunus talantus — režisorus, aktierus, komponistus, operatorus, tērpu dizainerus... Arī vērīgus kino skatītājus, topošus kinokritiķus un jaunos festivālu kuratorus," stāsta festivāla organizatori.

Riga IFF programmā “Jauniešu lietas / #Youth_Matters!” oktobrī uz lielā ekrāna skatāmās filmas stāsta par pašām svarīgākajām lietām, grūtākajiem jautājumiem, to, ko īsti nozīmē būt jaunam. "Un kurš gan labāk par tevi spētu novērtēt kino darbus, kas skar pieaugšanu, paaudžu konfliktu un savas vietas atrašanu šajā pasaulē? Tāpēc Riga IFF aicina žūrijā meitenes un puišus, kam kino ir gan sirdī, gan domās," informē pasākuma rīkotāji.

Lai pieteiktos dalībai žūrijā, jānofilmējas īsā video, kurā jāizklāsta savs viedoklis par kādu nesen redzētu filmu, pamatojot arī filmas izvēli. Video pieteikumu Riga IFF komandai jānogādā līdz 9. oktobrim, to publicējot "Facebook", "Instagram" vai "Twitter" ar mirkļbirku #RIGA_IFF_JAUNIE_EKSPERTI un drošības pēc – arī pievienojot @RigaIFF (Twitter) vai @Riga_IFF (Instagram).

Ja nav vēlēšanās dalīties ar video publiski, iespējams sūtīt privātu video uz e-pasta adresi info@rigaiff.lv, tematā norādot #RIGA_IFF_JAUNIE_EKSPERTI.

Rīgas Starptautiskais kino festivāls norisināsies no 15. līdz 25. oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!